Facebook Pixel "Χ"ορτάσαμε γκολ στο Παγκρήτιο!
| 2015-01-19 22:23:00

"Χ"ορτάσαμε γκολ στο Παγκρήτιο!

"Χ"ορτάσαμε γκολ στο Παγκρήτιο!

Σε ένα δραματικό σε εξέλιξη ματς ο Εργοτέλης βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ (0-2 και 2-3), αλλά ισοφάρισε 3-3 στο 90+2` με φαουλάρα του Κοζορώνη! Με 10 η Καλλονή σε όλο το δεύτερο μέρος, ενώ προηγήθηκε 0-1 με ανύπαρκτο πέναλτι του Λεοζίνιο
 

Σε ένα παιχνίδι ροντέο στο Παγκρήτιο, Εργοτέλης και Καλλονή ήρθαν ισόπαλοι 3-3 και για διαφορετικούς λόγους μπορούν να νιώθουν απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Ο Εργοτέλης που βρέθηκε να χάνει με 2-0 και 3-2 κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια δυο φορές, την δεύτερη με φάουλ του Κοζορώνη στο 92' ενώ η Καλλονή προηγήθηκε με πέναλτι φάντασμα του Λεοζίνιο και αλλά ολοκλήρωσε το ματς με εννιά παίκτες λόγω αποβολών των Γιορέντε στο 44' και του Κεϊτά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Η πρώτη κόκκινη μάλιστα που άφησε τους φιλοξενούμενους με λιγότερο παίκτη για ένα ημίχρονο ήταν υπερβολική.

Σβηστά... 0-2!

Καλό ρυθμό είχε το ματς στο ξεκίνημα, με τον Καμαρά στο 5` να χάνει ευκαιρία για το 0-1 και τον Εργοτέλη παρ` όλα αυτά να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα. Εν τέλει, κόντρα ίσως στη ροή του ματς, στο 19` ο Λεοζίνιο με... βουτιά ξεγέλασε τον Ιωαννίδη, ο οποίος έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Βραζιλιάνος για το 0-1. Ο Χουάνμα στο 23` λίγο έλλειψε να κάνει το 0-2, ενώ ο Εργοτέλης έφτασε κοντά στο 1-1 με το σουτ του Κοζορώνη. Με τα πολλά στο 39`, από σέντρα του Γιορέντε από αριστερά, ο αφύλακτος Χουάνμα με κεφαλιά έκανε το 0-2! Η Καλλονή πάντως ολολκλήρωσε με 10 το ημίχρονο, αφού ο Γιορέντε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, επειδή έπεσε με φόρα πάνω στον Χαλκιαδάκη...

Πωπω ματσάρα!

Στο β` μέρος ο Παμλίδης πήγε φορ για τον Εργοτέλη, με τον Γιουσούφ από πίσω του, με τους Κρητικούς να έχουν μεν την κατοχή, άκαρπή δε. Ο Χαλκιαδάκης στο 63` από καλή θέση πλάσαρε άουτ, αλλά στο 67` ο Παμλίδης έδωσε στον Χαντί, εκείνος απέφυγε με τρομερή ντρίμπλα τον Αντέγιο και σούταρε, ο Τσαμπούρης δεν μπόρεσε να διώξει και 1-2! Η Καλλονή δεν μπορούσε να περάσει πλέον τη σέντρα και στο 73` μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοζορώνη, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα, ο Χαντί σούταρε με τη μία από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ισοφάρισε σε 2-2!

Οι Κρητικοί κυνήγησαν το 3-2, βγήκαν μπροστά, αλλά την πλήρωσαν... Ο Κεϊτά στο 85` έδωσε αριστερά στο νεοεισελθόντα Μίνγκα, ο οποίος απέφυγε τον Κοζορώνη κι έκανε το 2-3! Ο Γιουσούφ στο 88` σούταρε μόλις άουτ έξω από την περιοχή, αλλά το ματς δεν είχε τελειώσει! Ο Κοζορώνης με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή στο 90+2` ισοφάρισε σε 3-3, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ! Αξίζει να σημειωθεί πως η Καλλονή ολοκλήρωσε με 9, αφού αποβλήθηκε και ο Κεϊτά με δεύτερη κίτρινη. 

ΣΚΟΡΕΡ: 67' Χαντί, 73' Χαντί, 92' Κοζορώνης - 19' Λεοζίνιο (πέν.), 39' Χουάνμα, 84' Μίνγκας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 19' Καζναφέρης, 90' Λουβιόν – 21' Κεϊτα, 28' Γιορέντε, 29' Χουάνμα, 31' Καλτσάς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 44' Γιορέντε, 95' Κεϊτά

Εργοτέλης: Σαράνοφ, Καζναφέρης, Γκέντσογλου, Λουβιόν, Λυκογιάννης, Κοζορώνης, Μπόε Καν (66' Στογιάνοβιτς), Ρέντζας (46' Παμλίδης), Χαντί, Μπρούνο (81' Λεονάρντο), Γιουσούφ.

Καλλονή: Χογκ, Τσαμπούρης, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Καλτσάς, Κεϊτά, Καμαρά (76' Αγρίτης), Λεοζίνιο (70' Μίνγκας), Μανούσος, Χουάνμα (52' Ναβάρο)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags