Με σκορ πρόκρισης έφυγε από τα Χανιά ο ΠΑΣ, ο οποίος με γκολ των Κρητικού και Ακόστα νίκησε 2-1 και πάει με (σχετικό) σκορ ασφαλείας για τη ρεβάνς στους "Ζωσιμάδες" την άλλη εβδομάδα. Οι Ηπειρώτες κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήραν δίκαια το προβάδισμα για να περάσουν στους "8". Οι Χανιώτες παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου απέναντι σε έναν ΠΑΣ, που παρά τις αλλαγές, ήταν σοβαρός και συγκροτημένος, όμως χαλάρωσε υπερβολικά στο τέλος και το πλήρωσε με το πανέμορφο γκολ του Σουκιά.

Ανώτερος

Το γεγονός οτι στο 29` ο ΠΑΣ είχε ήδη 7 τελικές ουσιαστικά αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Οι Γιαννιώτες λοιπόν είχαν σπαταλήσει 2-3 καλές φάσεις (16` Σαπαλίδης, 19` Σκόνδρας), είχαν δοκάρι με τον Σαπαλίδη στο 33` και τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 37`. Μετά από έξοχη συνεργασία και με την άμυνα των Χανίων να πελαγοδρομεί, ο Κρητικός έσπρωξε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, ενώ λίγο νωρίτερα ο σκόρερ και ο Σαπαλίδης είχαν χάσει απίστευτες ευκαιρίες για γκολ!

Μείωσαν τα Χανιά

Στο β` μέρος ακόμη και με τους Ηπειρώτες να έχουν κατεβάσει ταχύτητα, οι Κρητικοί δεν μπορούσαν να κάνουν ευκαιρίες. Με τα πολλά, στο 69` η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Γιάκου, και ο Ακόστα εκμεταλλεύτηκε το ριμπάουντ και έκανε απλά το 0-2. Πάντως, τα Χανιά εκμεταλλεύτηκαν την υπερβολική χαλαρότητα του ΠΑΣ και στο 89` με καταπληκτικό γυριστό του Σουκιά διαμόρφωσαν το τελικό 1-2.