Facebook Pixel "Μπαμ" από τη Βέροια! Ποιον θέλει για αντι-Μπεν;
| 2015-01-23 20:50:00

"Μπαμ" από τη Βέροια! Ποιον θέλει για αντι-Μπεν;

"Μπαμ" από τη Βέροια! Ποιον θέλει για αντι-Μπεν;

Η ομάδα της Ημαθίας ετοιμάζεται για μία σπουδαία μεταγραφή. Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις στο ρεπορτάζ του Sportdog...
 

Παρότι θεωρείται από τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, οι άνθρωποι της Βέροιας δεν επαναπαύονται και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τις σωστές κινήσεις σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, ώστε να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στο υπόλοιπο μισό του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog, η «Βασίλισσα» του Βορρά εδώ και μέρες... κυνηγά μία σπουδαία μεταγραφή, η οποία αν ολοκληρωθεί, σίγουρα θα την «ανεβάσει» επίπεδο!

Αναφερόμαστε στον Ανδρέα Τάτο, ο οποίος είναι ο «εκλεκτός» της Βέροιας για... αντι-Μπεν, ο οποίος θυμίζουμε πως μπήκε στο «ψυγείο» μετά από απόφαση της διοίκησης (Διαβάστε γιατί και πού... κολλάει ο ΠΑΟΚ, στο ρεπορτάζ ΕΔΩ).

Η περίπτωση του Τάτου δεν είναι εύκολη, όμως στην Βέροια έχουν έναν μεγάλο «σύμμαχο». Τον κόουτς των Περιστεριωτών, τον Σα Πίντο, ο οποίος δεν υπολογίζει τον Έλληνα άσο, όπως και τον Κοντέ. Αμφότεροι μάλιστα έχουν μπει ήδη στην transfer list, παρότι δεν θέλουν να φύγουν και «κλωτσάνε»!

Ο Κοντοές έχει προτάσεις απο Λεβαδειακό και Βέροια ενώ για τον Τάτο υπάρχει η Βέροια, αλλά και ο Πλατανιάς, ο οποίος όμως δύσκολα θα μπορέσει να κοντράρει την ομάδα της Ημαθίας...


ΜΗΝ χάσετε κι αυτό:   "Έξι εκατομμύρια δίνει ο Ολυμπιακός"!  



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags