Facebook Pixel Θα πέσουν τα τσιμέντα στην Τούμπα με τον παικταρά!
| 2015-01-26 10:00:00

Θα πέσουν τα τσιμέντα στην Τούμπα με τον παικταρά!

Θα πέσουν τα τσιμέντα στην Τούμπα με τον παικταρά!

Ψήνεται επιστροφή–βόμβα στον ΠΑΟΚ! Ποιος ξένος διεθνής άσος, που λατρεύτηκε από τον κόσμο της ομάδας, παίζει να επιστρέψει; Η πρόταση-μαμούθ του Σαββίδη για να τον πείσει!

Έτοιμος να ρεφάρει για την αποτυχία της μεταγραφής του Μάρκο Ντέβιτς παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, οι "ασπρόμαυροι" έχουν στα σκαριά μία μεταγραφή ενός ξένου αριστερού εξτρέμ εγνωσμένης αξίας, του οποίου το όνομα δεν έχει διαρρεύσει, αλλά ακούγεται ότι προσφέρουν 2 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα του για να τον αποκτήσουν, ενώ παράλληλα παλεύουν μία ηχηρή επιστροφή παλιού ξένου άσου της ομάδας.

Ο λόγος για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος αποχωρεί από τη Βόλσφμπουργκ και στον Δικέφαλο τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν πλησιάσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή και, μάλιστα, έχουν καταθέσει ήδη προσφορά προκειμένου να τον δελεάσουν να επιστρέψει στην Τούμπα. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η πρόταση του ΠΑΟΚ στον Πορτογάλο άσο αφορά τριετές συμβόλαιο με 2 εκατομμύρια ευρώ αποδοχές το χρόνο!

Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για ένα "χρυσό" συμβόλαιο, μοναδικό στην Ελλάδα, που δείχνει την πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να γίνει αυτή η μεγάλη μεταγραφή. Και βέβαια, θα μιλάμε για μία κίνηση που, αν και εφόσον ολοκληρωθεί, θα εκτοξεύσει την αγωνιστική δυναμική της ομάδας ενόψει της τελικής μάχης που δίνει για τον τίτλο και, φυσικά, θα απογειώσει τον ενθουσιασμό του κόσμου.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιον ξένο τερματοφύλακα από τη Σούπερ Λίγκα τσεκάρει ο ΠΑΟΚ; Διαβάστε   ΕΔΩ  

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags