Facebook Pixel Τον "αρπάζει" από τον ΠΑΟΚ! Ποια ομάδα πάει να του την... κάνει με Βιεϊρίνια;
| 2015-01-27 11:26:00

Τον "αρπάζει" από τον ΠΑΟΚ! Ποια ομάδα πάει να του την... κάνει με Βιεϊρίνια;

Τον "αρπάζει" από τον ΠΑΟΚ! Ποια ομάδα πάει να του την... κάνει με Βιεϊρίνια;

Ο ΠΑΟΚ θέλει την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Τούμπα, ωστόσο δεν "παίζει" μόνος του, καθώς μεγάλη γερμανική ομάδα μπήκε στο "κόλπο" της απόκτησής του.

Οι Θεσσαλονικείς ευελπιστούν σε θετική απάντηση του Πορτογάλου, ο οποίος όμως έχει να επεξεργαστεί και άλλες προτάσεις που μόνο αδιάφορο δεν μπορούν να τον αφήσουν.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, "Bild", η Σάλκε είναι μία από τις υποψήφιες ομάδες που θέλουν τον Βιεϊρίνια. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου θέλουν έναν αντικαταστάτη του τραυματία Φαρφάν και γι' αυτό τον ρόλο προορίζουν τον Πορτογάλο.

Η Σάλκε δίνει στον Βιεϊρίνια 4,5 εκ. ευρώ μικτά ετησίως (2,2 εκ. ευρώ καθαρά), ενώ η πρόταση της Βόλφσμπουργκ για νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018 φθάνει τα 3,5 εκ. ευρώ ετησίως (1,75 καθαρά).

Πάντως ο τεχνικός της Βόλφσμπουργκ, Ντίτερ Χέκινγκ, έχει δηλώσει πως θέλει να μείνει στην ομάδα ο παίκτης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, "έχει τη δυνατότητα να παίζει σε πολλές θέσεις κι αυτό είναι σημαντικό".

**Δεν υπάρχει - Τρελό γέλιο το Νο1 των Αρβύλα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags