Facebook Pixel Πόσο βάζελος είσαι ρε Μαυρία!
| 2015-01-30 22:35:00

Πόσο βάζελος είσαι ρε Μαυρία!

Πόσο βάζελος είσαι ρε Μαυρία!

Διαβάστε τι έκανε ο νεαρός άσος για να έρθει στον Παναθηναϊκό και θα καταλάβετε πόσο... αρρωστάκι είναι με την ομάδα.
 

Με την φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Χάρης Μαυρίας, καθώς το Τριφύλλι πρόλαβε και τον έκλεισε ως δανεικό από την Σάντερλαντ.

Η μεταγραφή πάντως δεν ήταν καθόλου εύκολη και δεν υπήρχε περίπτωση να ολοκληρωθεί, αν ο νεαρός άσος δεν βοήθαγε κι αυτός από την πλευρά του. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο Μαυρίας ήταν αυτός που έβαλε «βέτο» για τους Πράσινους. Και εξηγούμε...

Η Σάντερλαντ εδώ και καιρό είχε αποφασίσει να δώσει δανεικό τον διεθνή άσο και τις τελευταίες ώρες είχε συμφωνήσει με άλλη ομάδα του εξωτερικού. Ωστόσο, μόλις το Τριφύλλι έκανε κίνηση, ο Μαυρίας που ήταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο, έκανε πίσω και ζήτησε από τους Άγγλους να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ουσιαστικά, το... κόλλημα του με τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό και φυσικά οι κινήσεις που έγιναν το απόγευμα από ανθρώπους της ομάδας, άλλαξαν την κατάσταση και τον έντυσαν ξανά στα πράσινα, καθώς η άλλη ομάδα που είχε συμφωνήσει με την Σάντερλαντ, του έδινε περισσότερα χρήματα!!

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Δεν υπάρχει το κορίτσι του Δώνη! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags