Πικραμένος από την ήττα εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος πέταξε τις... μπηχτές του για την διαιτησία, εξήγησε γιατί δεν ξεκίνησε ο Μακ, σχολίασε τις μεταγραφές και τόνισε αισιόδοξος πως η Παναγιά θα του δώσει το πρωτάθλημα.

Ο Αναστασιάδης ξεκίνησε με σχετική ερώτηση για το χαμένο 1ο ημίχρονο: «Κοιτάξτε, ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς είπαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι σαν να ήταν το τελευταίο, αλλά μπήκαμε νωθρά, δεν βάζαμε τα πόδια μας. Σήμερα γενικά είναι μία κακιά μέρα παιδιά για όλους μας. Δεν πήγε τίποτα σωστά ακόμα και όταν ισοφάρισε η ομάδα, δεν πήγαινε τίποτα. Ούτε οι κόντρες. Έτσι ήθελε η Παναγιά. Για ό,τι έγινε, η ευθύνη είναι δική μου καθαρά. Αλλά εγώ έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και πάνω από όλα στην Παναγιά. Θα μας το δώσει στο τέλος. Είμαι πικραμένος και εγώ και τα παιδιά.

Είναι πολλά πράγματα που δεν έγιναν σωστά. Τρία άτομα πάλευαν να βάλουν την μπάλα μέσα. Ήταν μία κακιά μέρα, σταματάω εκεί. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τα παιδιά. Αυτό το πρώτο ημίχρονο. Αν δεν ήμασταν καλοί και στο δεύτερο ημίχρονο, θα έλεγα ότι έφταιγε κάτι άλλο. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν καλή. Ωραία, όταν είναι καλή, νικάει».


Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Σας είπα όμως, έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και στην Παναγιά. Και εμείς ήμασταν πέντε πόντους μπροστά και μετά μας πέρασε ο Ολυμπιακός. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο. Εμείς είμαστε εδώ και για τα δύσκολα. Αλλά το σχέδιο είναι άλλο από Πάνω. Αλλά πιστεύω τον Μάιο θα είμαστε καλά».

Για το γεγονός πως δεν ξεκίνησε ο Μακ: «Είχε έναν τραυματισμό στην διάρκεια της εβδομάδας. Και επειδή το γήπεδο ήταν βαρύ, είπα να μην τον ξεκινήσω. Αλλά μην στέκεστε σε έναν παίκτη. Όταν τρως στο 94' πεθαίνεις. Και πριν είχαμε φάσεις στο 88', στο 89', στο 90' να το τελειώσουμε.

Για την διαιτησία: «Είμαστε υποχρεωμένοι να νικάμε και τους διαιτητές. Δεν μπορούμε να κάτι διαφορετικό, ούτε να περιμένουμε κάτι άλλο. Μέχρι στιγμής αντέξαμε, ελπίζω να αντέξουμε και μέχρι το τέλος».

Να αντέξετε την συνεχόμενη αλητεία; «Εγώ είμαι υποχρεωμένος να δω το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας και αυτό κάνω από την πρώτη μέρα που ήρθα. Και ένα κομμάτι της προετοιμασίας είναι και αυτό. Και κάπου χάνομαι και εγώ εκεί. Κι ενώ στα περισσότερα ματς η προετοιμασία για την αντιμετώπιση αυτή είναι καλή, κάποιες μέρες που δεν μας πάει καλά το ματς, δεν μπορούμε να αντιδράσουμε θετικά και σε αυτό. Τότε γίνεται χειρότερο το πρόβλημα στην ομάδα. Σε αυτό το κομμάτι φταίω εγώ. Και για το αγωνιστικό φταίω και για αυτό το κομμάτι, στην αντιμετώπιση δηλαδή όλων αυτών που γίνονται.

Καταλαβαίνετε πως η δουλειά μας είναι περίπλοκη. Καλό θα ήτνα να μην υπήρχαν τέτοια. Από τον Οκτώβριο έχω να δω φάουλ. Από τον Παναθηναϊκό και μετά, δεν έχουμε χτυπήσει φάουλ έξω από την περιοχή, στα 20 μέτρα. Μην νομίζετε πως δεν τα προσέχω, είμαστε όμως υποχρεωμένοι να αντέξουμε. Και για τις κάρτες τα ίδια. Σήμερα ήταν σίγουρο πως ο Ρατς θα πάρει κάρτα».

Για Νομπόα και Κόστα: «Ο Νομπόα δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει τι γίνεται εδώ. Δεν είναι εύκολες οι μεταγραφές του Γενάρη. Στα χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ και βλέπω τον ΠΑΟΚ, καμιά μεταγραφή του Δεκέμβρη δεν έδειξε την πραγματική αξία της. Εκτός ίσως από τον Φραντζέσκο και τον Μαραγκό. Δεν μπορείς να περιμένεις θαύματα».

Για Ποζατζίδη που πήγε στον Πανιώνιο: «Ήρθε μια πρόταση από τον Ολυμπιακό Βόλου. Του είπα τι θέλεις; Αν θες να πας, να πας. Αν όχι να μείνεις εδώ. Την άλλη μέρα ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ».


ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Η ψυχρολουσία της Τούμπας! (ΒΙΝΤΕΟ)