Δίχως στάλα υπερβολής παίκτες και προπονητές του ΠΑΟΚ αυτοκτόνησαν. Πήγαιναν γυρεύοντας για την ζημιά.. Κόντρα μάλιστα, σε μία εξαιρετική ομάδα όπως είναι ο Πανηλειακός…

Όσο για τις κραυγές τους για την διαιτησία του Δημητρόπουλου; Σε ουδεμία περίπτωση δύνανται να εκληφθούν ως άλλοθι. Δεν ήταν καλή η διαιτησία. Ήταν όμως, κακή η απόδοση του ΠΑΟΚ. Με άλλα λόγια; Έδωσε περιθώρια.

Ως εκ τούτων… Βούτηξε στο κενό η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη!

Ο Παναιτωλικός αντέγραψε – με… καρμπόν – την φίλτατη τακτική των φιλοξενούμενων στην Τούμπα . Αντί να πιεστεί, πίεσε τον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα. Μέχρι το 45ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν μηδέν εις το πηλίκον των τελικών τους προσπαθειών προς την εστία. Αφήστε που κατά κανόνα, περιέφεραν ασκόπως εαυτούς και αλλήλους στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μάκης Χάβος ήταν σαφώς καλύτερα διαβασμένος από τον Άγγελο Αναστασιάδη για το τεστ της Τούμπας. Η τακτική του Παναιτωλικού έβαλε τα δυο πόδια του ΠΑΟΚ σε ένα παπούτσι. Και δεν ήταν μόνον η παντελής έλλειψη ευκαιριών για τον ΠΑΟΚ. Ήταν κι η παντελής έλλειψη οργάνωσης στο παιγνίδι του. Δίχως χαφ, με Μαντούρο και Τζανδάρη χαμένους στο διάστημα , για πολλοστή η επιλογή της επιθετικής τριάδας με Σαλπιγγίδη, Περέιρα και Αθανασιάδη εξελίχθηκε σε αποτυχημένη…

Το 0-1 στο 7ο λεπτό οφείλεται στην κακή συνήθεια του Στέφανου Αθανασιάδη, να μαρκάρει άτσαλα τους αντιπάλους του στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Και να δίνει αφορμές για καταλογισμό της εσχάτης των ποινών… Το 0-1 όμως, μέχρι το 45ο λεπτό οφείλεται στην διαφορά του καλού Παναιτωλικού με τον κακό ΠΑΟΚ. Χρειάστηκαν μάλιστα, πάλι αποκρούσεις του Σαρλ Ιτάνζ για να μην «ζευγαρώσουν» οι φιλοξενούμενοι τα γκολ τους!

Η διόρθωση του λάθους της μη επιλογής του Ρόμπερτ Μακ εξ αρχής, στο 46ο λεπτό άλλαξε τον ΠΑΟΚ. Στο Β΄ ημίχρονο ήταν ολότελα διαφορετικός. Καλύτερος από το Α’ αλλά όχι τόσο καλός ώστε να στριμώξει τον Παναιτωλικό . Ισοφάρισε με τον Σλοβάκο φορ αλλά… Πέραν τούτου ουδέν. Η λειτουργία των γηπεδούχων στην επίθεση απέδιδε μεν, πίεση. Δίχως παραγωγή ευκαιριών ,δε.

Με λίγα λόγια; Τα ήθελε και τα έπαθε ο ΠΑΟΚ! Παίκτες και προπονητές καθυστέρησαν 45 ολόκληρη λεπτά να εμφανιστούν στον αγώνα. Ο Παναιτωλικός δεν άφησε την ευκαιρία, να πάει χαμένη στο Α’ ημίχρονο. Άντεξε και στο Β΄. Για να πάρει βαθμούς με τη λήξη του αγώνα βυθίζοντας την Τούμπα στην απελπισία.

Όσο για την ανάληψη της ευθύνη της ήττας από τον Άγγελο Αναστασιάδη; Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…

Πηγή: pamesports.gr