Ο θρησκευτικός ταλιμπανισμός του, η τύφλα του που τη λένε πίστη στον χριστιανισμό, στον ισλαμισμό, στο όποιο δόγμα, έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής.
Έχασε ο ΠΑΟΚ από τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και τι είπε ο αθεόφοβος Άγγελος Αναστασιάδης; "Έτσι το ΄θελε η Παναγιά!". Η γνωστή ύβρις στη Μητέρα του Ιησού. Κι αν κέρδιζε ο ΠΑΟΚ, πάλι θα τοποθετούσε την Παναγία υπέρ της ομάδας του και εναντίον του αντιπάλου.
"Εγώ φταίω για την ήττα" είπε ο Αναστασιάδης. Δεν φταίει η Παναγία, αυτή απλά δεν ήθελε τη νίκη του ΠΑΟΚ. Το άλλο; Έχει και άλλο.
"Έχω εμπιστοσύνη στην Παναγία, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος" πρόσθεσε ο Αναστασιάδης. Εντύπωση προκαλεί που κανένας παπάς, δεσπότης, μητροπολίτης δεν του κλείνει το στόμα. Ούτε υπάρχει στον ΠΑΟΚ ο άνθρωπος να τον διώξει όταν σε κάθε αποτέλεσμα αγώνα βάζει το χέρι της η Παναγία.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ο ΠΑΟΚ χρωστάει στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, θα σου εξηγήσει ο apodytiriakias.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο