Facebook Pixel Κι άλλος "τελειωμένος" στον ΠΑΟΚ!
| 2015-02-11 13:30:00

Κι άλλος "τελειωμένος" στον ΠΑΟΚ!

Κι άλλος "τελειωμένος" στον ΠΑΟΚ!

Μετά τους Τζαβέλλα και Σπυρόπουλο, ένας ακόμα παίκτης θα αποχαιρετήσει την ομάδα...

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε περίφημα για τον ΠΑΟΚ, σε όλες τις διοργανώσεις. Με ένα ρόστερ ποιοτικά πολύ κατώτερο προηγούμενων ετών, αλλά με διάθεση και μεράκι για επιτυχία, ο Δικέφαλος πετούσε από θετικό σε θετικό αποτέλεσμα για μήνες.

Με αποτέλεσμα να βρίσκεται (μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες) στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, μέσα στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και μέσα στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ξαφνικά, όμως, λες και έπεσαν οι διακόπτες και ήρθαν τα πάνω-κάτω! Η ομάδα άρχισε τα πολλά και μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα και, μοιραία, ήρθε και η μουρμούρα.

Που σε κάποιες περιπτώσεις οδήγησε την κατάσταση στα άκρα με ορισμένους ποδοσφαιριστές και, ήδη, δύο παίκτες της ομάδας έχουν "τελειωσει" για τον ΠΑΟΚ πριν από το φινάλε της σεζόν. Ο λόγος για τους Τζαβέλλα και Σπυρόπουλο, που συνεχίζουν τυπικά στον Δικέφαλο...

Όπως μαθαίνει ο Σκύλος από τη Θεσσαλονίκη, όμως, υπάρχει και τρίτος παίκτης που έχει "τελειώσει" από τώρα για τον ΠΑΟΚ, απλώς για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του.

Το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει με συνοπτικές διαδικασίες. Ποιος να είναι, ποιος να είναι... 

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ με τον Αναστασιάδη ο Σαλπιγγίδης πριν το ματς με τον Ολυμπιακό! Το παρασκήνιο   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags