Facebook Pixel Οριστικό: Τέλος από ΠΑΟΚ 11δάτος Έλληνας άσος!
| 2015-02-13 10:15:00

Οριστικό: Τέλος από ΠΑΟΚ 11δάτος Έλληνας άσος!

Οριστικό: Τέλος από ΠΑΟΚ 11δάτος Έλληνας άσος!

Νέα αποχώρηση στο Δικέφαλο! Ποιος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής την κάνει το καλοκαίρι από τον σύλλογο; "Θέλω να φύγω, να πάω εξωτερικό", το μήνυμα που έστειλε στη διοίκηση! 

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ προστέθηκε στη λίστα των φευγάτων. Μετά, δηλαδή, από τους Τζαβέλλα και Σπυρόπουλο, οι οποίοι θεωρούνται "τελειωμένοι", αλλά και την πιθανή αποχώρηση του Μαντούρο, αναμένεται νέο "διαζύγιο" το καλοκαίρι με ταλαντούχο Έλληνα άσο που θεωρείται αυτή τη στιγμή βασική επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη. Ποιος είναι;

Όπως αποκαλύπτει σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Arena", o Φάνης Τζανδάρης θα φύγει το καλοκαίρι από την ομάδα, αφού έστειλε μήνυμα στην "ασπρόμαυρη" διοίκηση ότι δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, μιας και πρόθεσή του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Οπωσδήποτε η φυγή του Τζανδάρη αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τον ΠΑΟΚ, αφού πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή που δεν πρόλαβε να προσφέρει στην ομάδα, ενώ η διοίκηση δεν θα επωφεληθεί οικονομικά από την αποχώρησή του.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ δε θα παίξει ο "πράσινος" Καλτσάς κόντρα στον ΠΑΟΚ; Τι λένε οι κακές γλώσσες ΕΔΩ

 

  



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags