Facebook Pixel «Γύρισα στον Παναθηναϊκό γιατί τον αγαπώ»
| 2015-02-14 19:55:00

«Γύρισα στον Παναθηναϊκό γιατί τον αγαπώ»

«Γύρισα στον Παναθηναϊκό γιατί τον αγαπώ»

Ο Χάρης Μαυρίας παραχώρησε στη NOVA την πρώτη του συνέντευξη από την ημέρα που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν στον επαναπατρισμό.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για την επιστροφή στον Παναθηναϊκό:
«Σαφώς είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε οικείο περιβάλλον. Βρίσκομαι δίπλα σε ανθρώπους που γνωρίζω και με γνωρίζουν, και δίπλα σε συμπαίκτες που είναι φίλοι και έχουμε παίξει μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορέσω να βοηθήσω την προσπάθεια της ομάδας. Πάντα ο Παναθηναϊκός πρέπει να πρωταγωνιστεί».
Για το λόγο που επέλεξε τον Παναθηναϊκό: «Στόχος μου είναι να πάρω κάποια παιχνίδια. Γύρισα στον Παναθηναϊκό, ξέρω που έρχομαι, έχω μεγαλώσει εδώ, αγαπάω πολύ την ομάδα και αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξα να γυρίσω».
Για τις άλλες προτάσεις που είχε: «Υπήρχαν κάποιες άλλες προτάσεις αλλά επέλεξα τον Παναθηναϊκό».
Για το πλάνο του Παναθηναϊκού: «Η δουλειά που γίνεται στον Παναθηναϊκό τα τελευταία δυο χρόνια φαίνεται πάνω από όλα μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ σοβαρή δουλειά. Δουλεύουν οι προπονητές και οι τεχνικοί διευθυντές, ο κύριος Βόκολος με τον κύριο Φύσσα με τους νέους παίκτες ώστε ο Παναθηναϊκός να έχει μέλλον και πιστεύω ότι όλη αυτή η δουλειά φάνηκε πέρσι με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Φέτος γίνεται μια πολύ καλή χρονιά, είναι μέσα στο στόχο του Πρωταθλήματος και υπάρχει συνέχεια για τα επόμενα χρόνια που πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι ακόμη καλύτερα. Αυτά τα δυο χρόνια ήταν απλά η αρχή.
Για τη θητεία στη Σάντερλαντ: «Ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία για μένα. Έχω κερδίσει πράγματα. Ήταν μια επιλογή που τη θεωρώ σωστή παρότι δεν έπαιξα. Όπου κι αν ήμουν θα έκανα τα πάντα για να βελτιωθώ και αυτό έχω σαν σκοπό στη ζωή μου, να βελτιώνομαι όσο περισσότερο μπορώ».
Για την εμπειρία στο τακτικό κομμάτι που αποκόμισε στην Αγγλία: «Στην Αγγλία το κομμάτι της τακτικής είναι πολύ σημαντικό και εδώ στην ομάδα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στον αγωνιστικό τομέα. Έχω κερδίσει κάποια πράγματα, αρχίζω να καταλαβαίνω περισσότερο τα μυστικά της θέσης μου ή και κάποιας άλλης θέσης που ίσως αγωνιστώ».
Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και τα συνεχόμενα ματς: «Ανέκαθεν ο ΟΦΗ είχε δύσκολη έδρα. Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τα συνεχόμενα παιχνίδια εκτός από κούραση σου δίνουν και ρυθμό. Με τον ΠΑΟΚ ο ΟΦΗ έδειξε ότι μπορεί να έχει καλό πρόσωπο στο γήπεδο και να πάρει νίκες. Αν εμείς είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι όμως θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα».
Για τα διαφορετικά πρόσωπα του Παναθηναϊκού εντός και εκτός έδρας: «Πρέπει να παίξουμε έχοντας στο μυαλό μας ότι πρέπει εμείς να είμαστε νικητές στο τέλος του αγώνα. Πάνω από όλα χρειάζεται συγκέντρωση και σοβαρότητα. Να κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής μας για να έρθει αυτό που όλοι θέλουμε».
Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Όλοι έχουμε μάθει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι σαν να ανεβαίνουμε σκαλοπάτια. Να έρθει η νίκη με τον ΟΦΗ για να έχουμε την ηρεμία να σκεφτούμε το ματς με τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags