Facebook Pixel Η Κέρκυρα ήταν... Καλλονή!
| 2015-02-15 20:10:00

Η Κέρκυρα ήταν... Καλλονή!

Η Κέρκυρα ήταν... Καλλονή!

Νίκη παραμονής για την Κέρκυρα που επικράτησε με 2-0 της Καλλονής και αποσπάστηκε οκτώ βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Καϊκούτ και Ντιόγκο οι σκόρερς.

Η Κέρκυρα είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες στα καρέ της Καλλονής, που είχε την πρώτη καλή φάση με τον Λεοζίνιο στο 5ο λεπτό.

Η αποβολή του Αντέγιο με αυστηρή δεύτερη κίτρινη άλλαξε τα αριθμητικά δεδομένα στο ματς, με τους Φαίακες να παίρνουν πλήρως την πρωτοβουλία και να πιέζουν για το γκολ.

Στο 47' ο Γκαζαριάν απώλεσε σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ και στο 53' ο Αναστασιάδης υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Καϊκούτ, με τον τελευταίο να ευστοχεί και να δίνει προβάδισμα στην Κέρκυρα.

Ο αγώνας συνεχίστηκε δίχως τις μεγάλες φάσεις, με τους γηπεδούχους να κλειδώνουν το τρίποντο με γκολ του Ντιόγκο στο 77' και να ανεβαίνουν έτσι στους 30 βαθμούς, οκτώ πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Απ' την άλλη η Καλλονή που συνεχίζει τον κατήροφό της, έμεινε στους 28 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ναγιάρ (89' Κρητικός), Καϊκούτ (69' Λεάλ), Γκαζαριάνμ (90'+2' Κόντος), Μαρκόφσκι, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ντιόγκο, Χουμπούτια, Φάμπιο

ΚΑΛΛΟΝΗ (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς (78' Μίνγκας), Λεοζίνιο (38' Κριπιντίρης), Μανούσος, Χουάνμα, Πιπίνης (68' Πετρόπουλος)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags