Facebook Pixel Η απάντηση του Ρονάλντο και η γκολάρα!
| 2015-02-19 00:38:00

Η απάντηση του Ρονάλντο και η γκολάρα!

Η απάντηση του Ρονάλντο και η γκολάρα!

Μπορεί να μην είχαμε το περσινό 6-1, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με 2-0 από την Σάλκε και «κλείδωσε» την πρόκρισή τους στους «οκτώ» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κριστιάνο απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στην γιούχα, ενώ απίθανο γκολ σημείωσε ο Μαρσέλο.
 

Έτσι απαντάει ο Κριστιάνο!

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα κάθε φορά που ο Ρονάλντο ακούμπαγε την μπάλα, η κερκίδα τον αποδοκίμαζε, γεγονός που ήταν φανερό ότι είχε εκνευρίσει τον Πορτογάλο άσο. Η Ρεάλ ήταν καλύτερη, κυκλοφορούσε την μπάλα, όμως δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή. Στο 26' ωστόσο, ο Καρβαχάλ έβγαλε την σέντρα και ο Κριστιάνο με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Ο άσος της «Βασίλισσας» πανηγύρισε έξαλλα το τέρμα του, καθώς απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στην εξέδρα.

Μετά το γκολ η Ρεάλ ανέβασε ρυθμούς, απείλησε στο 31' με τον Μπενζεμά και στο 33' με τον Κριστιάνο, ενώ ο Πορτογάλος στο 35' ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει, όταν είδε τον Βέλενρόιτερ να πετάγεται στη γωνία του και να αποκρούει εντυπωσιακά το απευθείας φάουλ του. Έτσι λοιπόν, το ημίχρονο έκλεισε στο 0-1.

ΓΚΟΛΑΡΑ

Στο δεύτερο ημίχρονο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός, καθώς η Ρεάλ στο πρώτο 25λεπτο είχε την κατοχή, όμως δεν πίεζε και έτσι δεν είχε ευκαιρίες. Όσο κυλούσε η ώρα, οι παίκτες της Σάλκε... έπαιρναν θάρρος και στο 74' έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσουν. Ο Πλάτε μετά από ωραία ασίστ του Ουτσίντα έκανε το σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ ο Κασίγιας πλάσαρε στην συνέχεια το νέο κοντινό σουτ. Η φάση αυτή «ξύπνησε» τους Μαδριλένους, οι οποίοι βγήκαν μπροστά και στο 79' με ένα τρομερό σουτ του Μαρσέλο έκαναν το 0-2 και καθάρισα το ματς και την πρόκριση. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, το οποίο στέλνει από σήμερα την Ρεάλ στην επόμενη φάση...

Σάλκε: Βέλενροϊτερ, Χέβεντες, Αόγκο, Ουτσίντα, Νάστασιτς, Μάτιπ, Μπόατενγκ, Χέγκερ, Νοϊστέντερ (57’ Κίρχοφ), Τσούπο-Μοτίνγκ, Χούντελααρ (19’ Πλάτε)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο, Καρβαχάλ (82’ Αρμπελόα), Κρόος, Μπέιλ, Λούκας Σίλβα, Ίσκο (85’ Ιγιαραμέντι), Ρονάλντο, Μπενζεμά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags