Facebook Pixel Με Πετρογκόλ και Άγιαξ κερδίζεις... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-02-21 20:11:00

Με Πετρογκόλ και Άγιαξ κερδίζεις... (ΒΙΝΤΕΟ)

Με Πετρογκόλ και Άγιαξ κερδίζεις... (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντική νίκη στη μάχη που δίνει για την εξασφάλιση της παραμονής πήρε η Καλλονή, επικρατώντας 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πετρόπουλο να σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Ανώτεροι οι Ηπειρώτες που έχασαν πολλές ευκαιρίες.

Η Καλλονή κατάφερε να αιφνιδιάσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Οι νησιώτες εκμεταλλεύτηκαν την ολιγωρία στην αμυντική γραμμή των Ηπειρωτών ύστερα από εκτέλεση κόρνερ με τον Πετρόπουλο να κάνει με κεφαλιά το 1-0. Στη συνέχεια οι Γιαννιώτες ισορρόπησαν το παιχνίδι, σταδιακά πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν για την ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σωρεία ευκαιριών απ'το 16' μέχρι το τέλος τους ημιχρόνου, με τους Ίλιτς, Τζημόπουλο, Μανιά με πιο χαρακτηριστική το δοκάρι που είχε ο τελευταίος στο 41'. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 37' ακυρώθηκε γκολ Χουάνμα για την Καλλονή ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος κυριάρχησαν η ένταση και τα πολλά νεύρα. Ο ΠΑΣ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 59' αλλά ο Ακόστα απέτυχε να στείλει την μπάλα με το κεφάλι ενώ ήταν κοντά στο τέρμα, ενώ η Καλλονή είχε δοκάρι στο 78'. Αυτές ήταν και οι καλύτερες στιγμές του δεύτερου 45λεπτου, με το 1-0 να διατηρείται μέχρι τέλους και τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις του αγώνα τα Γιάννινα έμειναν με 10 λόγω της αποβολής του Μπέριου.

Με τους τρεις βαθμούς η Καλλονή ανέβηκε στη 10η θέση με 31 πόντους, ενώ ο ΠΑΣ διατηρήθηκε 6ος με 37.

 

Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Γιορέντε, Κριπιντίρης, Ρόχας, Καλτσάς, Πετρόπουλος, Μανούσος, Χουάνμα

ΠΑΣ: Βελλίδης, Ίλιτς, Χαρίσης, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Μπέριος, Μανιάς, Τσάβες, Στρούνα, Τζημόπουλος, Ακόστα
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags