Η απουσία του Αλέξανδρου Τζιόλη έχει στοιχίσει πάρα πολύ φέτος στον ΠΑΟΚ, καθώς από τη στιγμή που μπήκε στα... πιτς, ο Άγγελος Αναστασιάδης έχασε την «κολόνα» της μεσαίας γραμμής και μαζί η ομάδα την ισορροπία της.

Ο Έλληνας άσος θεωρούνταν φέτος από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας και αυτό φάνηκε σχεδόν σε όλα τα ματς στα οποία έλειπε, καθώς παρά τις μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο, το κενό του δεν καλύφθηκε.

Ο Τζιόλης πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στις προπονήσεις και στην αποστολή του Δικεφάλου για το ματς τον Ατρόμητο, όπου αγωνίστηκε μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως μάλλον εκεί έγινε λάθος, καθώς ο παίκτης αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις.

Στην συνέχεια έμεινε εκτός αποστολής και παρότι επέστρεψε για το ματς με την Βέροια δεν αγωνίστηκε, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ακολουθούσε θεραπεία. Ο Τζιόλης αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και φαίνεται πως στον ΠΑΟΚ βιάστηκαν με την επιστροφή του, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημά του.

Τώρα πάντως δεν θα υπάρξει βιασύνη και ο Έλληνας χαφ θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων την επόμενη εβδομάδα, αλλά... χαλαρά.