Facebook Pixel Μόνο ο Μιλιβόγιεβιτς μίλησε μπροστά στον πρόεδρο!
| 2015-03-02 23:15:00

Μόνο ο Μιλιβόγιεβιτς μίλησε μπροστά στον πρόεδρο!

Μόνο ο Μιλιβόγιεβιτς μίλησε μπροστά στον πρόεδρο!

Κανένας ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών, εκτός από τον Μιλιβόγιεβιτς, δεν ...τόλμησε να μιλήσει σήμερα στου Ρέντη, μετά τον εξάψαλμο και το πρόστιμο Μαρινάκη. Τι είπε ο Σέρβος;

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε "φορτωμένος" στου Ρέντη και στην ομιλία του τα "έχωσε" στους παίκτες του Ολυμπιακού για τις τελευταίες απογοητευτικές εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι ποδοσφαιριστές και ο Βίτορ Περέιρα άκουσαν με προσοχή όσα τους είπε ο πρόεδρος και κανένας δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι, πλην του Μιλιβόγιεβιτς, ο οποίος πήρε τον λόγο μόλις τελείωσε ο Μαρινάκης.

Ο Σέρβος άσος ζήτησε άδεια και μίλησε μπροστά σε όλους, ζητώντας συγνώμη για την κόκκινη κάρτα που είδε στο ματς με την Ντνίπρο στο "Καραϊσκάκη" και η οποία ουσιαστικά τέλειωσε τις όποιες ελπίδες είχε η ομάδα του για πρόκριση.

"Θέλω, εδώ μπροστά σε όλους, να ζητήσω συγνώμη για την αποβολή μου στο παιχνίδι με την Ντνίπρο", είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού.

Μετά την ομιλία του πάντως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έφυγε από του Ρέντη, καθώς είχε συνάντηση και με τους αρχηγούς, Μανιάτη, Ρομπέρτο, Ντομίνγκεζ και Φουστέρ, από τους οποίους ζήτησε να αναλάβουν δράση μέσα στα αποδυτήρια ως οι παλιότεροι, να μιλήσουν στους συμπαίκτες τους για το πόσο σημαντικό είναι να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα, γιατί πρέπει να περάσουν στο Κύπελλο από την ΑΕΚ, αλλά και γιατί ο κόσμος "βράζει", αν και είναι πρώτοι στη βαθμολογία.

Ο Μανιάτης ανέφερε πως θα μεταφέρει όλα όσα συζήτησαν στους παίκτες στην προπόνηση της Τρίτης.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ αν δεν κατακτήσει ο Ολυμπιακός το φετινό νταμπλ, η αποκάλυψη ΕΔΩ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags