Δεν κατέστη τελικά δυνατό να γίνει το Σάββατο το απόγευμα το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και της κατάστασης του γηπέδου.

Στην περιοχή υπάρχει από το βράδυ της Παρασκευής έντονη βροχόπτωση, η οποία συνεχίστηκε όλη μέρα και το Σάββατο με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να έχει μετατραπεί σε... βούρκο. Ο διαιτητής Δελφάκης βγήκε τρεις φορές να ελέγξει τον αγωνιστικό χώρο, δοκίμασε αν αναπηδάει η μπάλα σε όλα τα σημεία και αν μπορεί να γίνει το ματς και τελικά αποφάσισε την οριστική αναβολή.

Ανάλογη άποψη είχαν πάντως τόσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όσο και του Πανθρακικού, ενώ ο Βίτορ Περέιρα έκανε «επιθεώρηση» στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπορούσε να πιστέψει την εικόνα που έβελεπε. Βόλτα στο γήπεδο έκανε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης (δείτε
ΕΔΩ φωτογραφία)

Πότε θα γίνει το ματς

Βάσει κανονισμού, το ματς μεταφέρεται για την Κυριακή, την ίδια ώρα (19:30), όμως με τις υπάρχουσες συνθήκες μοιάζει δύσκολο να γίνει το παιχνίδι ακόμα και αύριο!

Ο διαιτητής Δελφάκης λοιπόν, βλέποντας την εικόνα του αγωνιστικού χώρου, αλλά και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, σκέφτεται την ματαίωση της αναμέτρησης και όχι αναβολή, κάτι που σημαίνει ότι το παιχνίδι ΔΕΝ θα γίνει σε 24 ώρες, δηλαδή την Κυριακή, αλλά θα οριστεί από την Λίγκα σε νέα ημερομηνία. Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση...


Ενδεκάδα με εκπλήξεις...

Πριν πάντως αποφασιστεί η οριστική αναβολή από τον διαιτητή, ο Βίτορ Περέιρα είχε ανακοινώσει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, η οποία είχε πολλές εκπλήξεις. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ρομπέρτο και στην άμυνα οι Σαλίνο, Μαζουάκου, Σιόβας και Μποτία. Στα χαφ ήταν οι Μανιάτης – Μιλιβόγιεβιτς και Κασάμι και η τριάδα μπροστά αποτελούνταν από τους Ντοσεβί, Τσόρι και Χάρα!

Δείτε φωτογραφίες από τον αγωνιστικό χώρο!