Facebook Pixel Ξέσπασμα Kαραπαπά στο Facebook!
| 2015-03-07 21:45:00

Ξέσπασμα Kαραπαπά στο Facebook!

Ξέσπασμα Kαραπαπά στο Facebook!

Διαβάστε τι έγραψε λίγη ώρα μετά τη ματαίωση του αγώνα στην Κομοτηνή.

Αμέσως μετά την οριστική αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό, υπήρξαν διάφορα σχόλια στα Social Media και σχόλια σε ιστοσελίδες για την απόφαση του Δελφάκη, ενώ θυμίζουμε ότι έγινε και σχετική τοποθέτηση από τον υπέυθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Νικόλας Βασιλαράς έγραψε σχετικά στο facebook: «Άλλους τους βάζουν με το ζόρι να παίξουν σε πάγο και ομίχλη και σε άλλους το αναβάλουν με την πρώτη βροχή. Και αφού το είχαν αποφασίσει από την Παρασκευή έβαλαν και τον... Μπιρσίμ να ψάχνει για λακούβες και το έκαναν και θρίλερ. Τι δεν καταλαβαίνεις?».

Πριν από λίγο λοιπόν, ήρθε η απάντηση από τον Κώστα Καραπαπά, επίσης μέσω facebook. «Το γήπεδο δεν έχει αποστραγγιστικό σύστημα, έχει διαλυθεί από το νερό, δεν ξέρουν σε πόσες μέρες θα είναι έτοιμο και κάποια ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ άρχισαν να λένε τις ιστορίες τους! Ας ξεστραβωθούν να διαβάσουν κανονισμούς. Και αν δεν καταλαβαίνουν να ρωτήσουν κάποιον που καταλαβαίνει!», έγραψε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ποιος πήρε την απόφαση να μην γίνει ούτε την Κυριακή το ματς; Διαβάστε   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags