Η Superleague ανακοίνωσε την επ' αόριστον αναβολή του αγώνα και πλέον στην διοργανώτρια αρχή αναζητούν μία κενή ημερομηνία στο ήδη «φορτωμένο» πρόγραμμα για να γίνει το ματς.

Σύμφωνα με τα πρώτα σενάρια που κυκλοφόρησαν, το παιχνίδι Πανθρακικός – Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί στις 18 Μαρτίου, αν και για τότε στην Λίγκα σκέφτονταν να ορίσουν την αγωνιστική που χάθηκε την προηγούμενη αγωνιστική.

Αν δεν γίνει τότε, το ματς θα οριστεί για την πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα, κάτι που ανέφερε και ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης πριν από λίγο.

Ο κύριος Τζελέπης επίσης δήλωσε... απεγνωσμένος με την τραγική κατάσταση του γηπέδου του Πανθρακικού:


«Είναι μία κατάσταση που μας έχει φέρει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά τραγικό για τα δεδομένα της Σούπερ Λίγκας. Το γήπεδο είναι ακατάλληλο και επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές.

Αυτή τη στιγμή οι προβλέψεις είναι πολύ άσχημες και περιμένουμε επιδείνωση με χιόνια. Δεν θα μπορούσε να γίνει ούτε αύριο το παιχνίδι, σε αυτό το… χωράφι ειδικά αν είχε παγώσει κιόλας. Η εβδομάδα μετά το Πάσχα είναι μια πιθανή ημερομηνία για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Για μας είναι πρόβλημα πως για ένα ακόμα σαββατοκύριακο μένουμε χωρίς αγώνα, κάτι πολύ δύσκολο για την ομάδα μας. Δεν μπορούμε όμως να τα βάλουμε με τον καιρό.

Πραγματικά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα με αυτή την κατάσταση. Γενικότερα υποφέρει ο νομός… Τo μόνο που θα δείτε είναι απεγκλωβιστικά μηχανήματα»
, δήλωσε στην κάμερα της Nova.