Facebook Pixel Πετρόπουλος, Καλλονή... παραμονή!
| 2015-03-08 17:57:00

Πετρόπουλος, Καλλονή... παραμονή!

Πετρόπουλος, Καλλονή... παραμονή!

Με ένα γκολ του Πετρόπουλου στο 78' η Καλλονή νίκησε με 1-0 τον καλύτερο Πανιώνιο στην Μυτιλήνη και κατάφερε να πάρει τεράστια ανάσα στην υπόθεση παραμονής στην Superleague.

Μόλις στο 5' ο Πανιώνιος απείλησε την εστία της Καλλονής με την κεφαλιά του Γιάννου, ενώ στο 17' ο Χογκ απέκρουσε εύκολα το σουτ του Μπουμάλ. Στο 18' οι γηπεδούχοι έκαναν την πρώτη επίσκεψή του στα καρέ των "κυανέρυθρων" με το άστοχο σουτ του Χουάνμα.

Οι Νεοσμυρνιώτες έχασαν ακόμα δύο καλές ευκαιρίες στο 27' και στο 29' με τον Γιάννου και τον Μπακασέτα αντίστοιχα, ωστόσο το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, που ήταν αρκετά μέτριο και με τον Πανιώνιο να είναι ένα κλικ καλύτερος από τον αντίπαλό του.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Φούντα να χάνει πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 0-1 για τον Πανιώνιο, ωστόσο η Καλλονή ήταν αυτή που -χωρίς να δημιουργήσει την μεγάλη φάση- κατάφερε να πετύχει το γκολ στο 78' με τον Πετρόπουλο και να πάρει το τρόποντο που ουσιαστικά της δίνει τεράστια ανάσα παραμονής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ Καλλονής (Βλάχος): Χογκ, Τσαμπούρης, Αντέγιο, Κριπιντίρης, Γιορέντε, Μίνγκας, Καλτσάς, Μανούσος (59' Λεοζίνιο), Άλβες (46' Στεφάνοβιτς), Χουάνμα, Πετρόπουλος (80' Ναβάρο).

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Χατζηησαίας, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος (80' Μασούρας), Γκέζος, Μπουμάλ (67' Μπουμάλ), Μπακασέτας (76' Ιμπαγάσα), Φούντας, Γιάννου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags