Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Κάναμε δώρο στον Παναθηναϊκό. Δώσαμε την μπάλα, δεν μετακινήθηκαμε, πράγματα που δεν συμβαίνουν συχνά, προσωπικές λάθος επιλογές. Όταν βάζεις τρία γκολ εκτός έδρας απαγορεύεται η ισοπαλία, όχι να χάσεις. Προηγηθήκαμε από καταπληκτικά γκολ και μέσα σε πέντε λεπτά χωρίς κανένα λόγο το 1-2 το κάναμε 3-2. Είμαι στεναχωρημένος θέλαμε το παιχνίδι για να είμαστε κοντά, τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα"

Για το αν στοίχισε η απουσία του Κάτσε: "Άλλη ερώτηση"

Για την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ και πως μπορεί να διορθωθεί η εικόνα: "Φτιάχνουμε μια καινούργια ομάδα. Μέσα στο Φλεβάρη φτιάχνω μια νέα ομάδα, το γνωρίζει κανείς αυτό; Μόνο εγώ το γνωρίζω. Και είναι επόμενο να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Ηρθαν νέα παιδιά που πρέπει να μάθουν τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο. Από μια σέντρα τρώμε γκολ, αυτό είναι θέμα τακτικής; Χρειάζεται χρόνος προκειμένου να συζήτησουμε τα λάθη μας, είναι πολλά που δεν μπορώ να εξηγήσω. Έχουμε πολλή δουλειά τώρα."

Για το τι να περιμένουμε στην συνέχεια και πως μπορεί να βελτιωθεί η εικόνα: "Εσείς κρίνετε από την ήττα, από τα αποτελέσματα. Είναι ένα ντέρμπι απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλή από την μέση και μπροστά με πολύ καλή ψυχολογία. Θα με ρωτήσετε τον Μάιο για τον ΠΑΟΚ, μην με ρωτάτε τώρα. Τώρα μέρα με την μέρα η ομάδα είναι καλυτερη, αλλά πρέπει να σταματήσουμε να τρώμε αυτά τα γκολ. Δεν είναι ένα πρόσωπο το λάθος να το αλλάξουμε. Κάθε φορά είναι κάτι διαφορετικό. Το πληρώνουμε συνέχεια"