Facebook Pixel Η Ρεάλ την πρόκριση, η Σάλκε τα μπράβο!
| 2015-03-11 00:35:00

Η Ρεάλ την πρόκριση, η Σάλκε τα μπράβο!

Η Ρεάλ την πρόκριση, η Σάλκε τα μπράβο!

Η "βασίλισσα" βρέθηκε να χάνει 1-2 από τους Γερμανούς στο 40`, οι άμυνες στο "Μπερναμπέου" ήταν για γέλια, αλλά το τελικό 3-4 (δυο γκολ ο Ρονάλντο και δύο ο Χούντελαρ) μόνο τιμητικό είναι για την ομάδα του Γκελζεκίρχεν!

Η Ρεάλ δεν... πατά καλά και το ξέραμε και πριν από το αποψινό ματς, όμως στο πρώτο μέρος, αν δεν ήταν ο Ρονάλντο (πρώτος σκόρερ παρεμπιπτόντως στα ευρωκύπελλα με 78 γκολ), δεν ξέρουμε το αν θα γλύτωνε από την πεισματάρα Σάλκε! Η ομάδα του Ντι Ματέο ήταν κυρίαρχη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και ανταμείφθηκε γι` αυτό, κάνοντας μετά το 3-4 στο 84` με τον Χούντελαρ την "μπλαζέ" ομάδα της Μαδρίτης να τρέμει! Εν τέλει, τελός καλό, όλα καλά (;) για τους "μπλάνκος" που μπορεί να πήραν την πρόκριση, αλλά έχασαν και πάλι τις εντυπώσεις...

Σάλκε VS... Ρονάλντο!

Αν κάποιος έλεγε πριν από το ματς οτι στο πρώτο ημίχρονο η Σάλκε θα έπαιζε μπαλάρα μέσα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", θα έβαζε δυο γκολ και θα είχε και δοκάρι, θα τον περνούσαν για τρελό! Κι όμως συνέβη! Οι Γερμανοί παρά το 0-2 στο Γκελζεκίρχεν μπήκαν ακομπλεξάριστοι στο γήπεδο κόντρα σε μια άψυχη Ρεάλ που είχε να αντιμετωπίσει και την αφόρητη γκρίνια της εξέδρας από το 1`... Ώσπου στο 20`, κι ενώ δυο λεπτά πριν είχε "προειδοποιήσει" ο Μέγερ, από κακή αντίδραση της άμυνας στον αιφνιδιασμό της Σάλκε, ο Χούντελααρ άφησε υποδειγματικά την μπάλα για τον Φουκς κι αυτός με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κασίγιας για το 0-1!

Μόνο ένας το `χε πάρει προσωπικά! Στο 25` από εκτέλεση κόρνερ, ο Κριστιάνο έπιασε πιο ψηλά την κεφαλιά απ' όλους και έκανε το 1-1, βρίζοντας και βλαστημώντας στους πανηγυρισμούς! Η Σάλκε δεν "μάσησε", συνήλθε γρήγορα και στο 39` ο... επικίνδυνος Βαράν έδωσε στον Χούντελαρ που βρήκε δοκάρι! Ο Ολλανδός όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο επόμενο λεπτό ο Μάιερ σούταρε ο Κασίγιας δεν έδιωξε καλά και από κοντά ο 32χρονος επιθετικός σκόραρε! 1-2! Αλλά ο Πορτογάλος, στη δεύτερη τελική που έκανε στο ματς, σημείωσε το 2-2 στο 45`! Από εξαιρετική σέντρα από τον Κοεντράο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισοφάρισε και... ανακούφισε τους οπαδούς της Ρεάλ που αποδοκίμασαν στο ημίχρονο!

Τι πήγε να γίνει ρε παιδιά;;

Στο β` μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να μην μπλέξουν σε περιπέτειες και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, που ουσιαστικά θα «καθάριζε» την πρόκριση.

Αυτό λοιπόν συνέβη καθώς έξι λεπτά μόλις μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι Μαδριλένοι πήραν για πρώτη φορά τοπ προβάδισμα. Ο Κοεντράο άφησε την μπάλα έξυπνα στον Μπενζεμά από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής και ο Γάλλος επιθετικός, αφού προσποιήθηκε και «άδειασε» ουσιαστικά δύο παίκτες, πλάσαρε για το 3-2.

Όμως στο 57` ο Σανέ επεχείρησε το πλασαριστό σουτ από τα δεξιά, στα όρια της περιοχής και δικαιώθηκε καθώς σημείωσε ένα εκπληκτικό τέρμα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κασίγιας.

Το παιχνίδι έκυρβε συγκινήσεις μέχρι το τέλος καθώς στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι Γερμανοί κατάφεραν να βρουν άλλο ένα γκολ, που θα τους έδινε τη νίκη αλλά όχι και την πολυπόθητη πρόκριση. Συγκεκριμένα, στο 84ο λεπτό ο Ουτσίντα έκανε την κάθετη στον Χούντελααρ και ο Ολλανδός με ένα τρομερό πλασέ έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Κασίγιας. Μάλιστα, στο 90ο λεπτό οι Γερμανοί έφτασαν κοντά στο 5-3 αλλά το σουτ του Χούντελααρ κατέληξε στην αγκαλιά του Κασίγιας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags