Όλα έγιναν πολύ γρήγορα μετά το γκολ του Χάρα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, καθώς μόλις ο σκόρερ των πρωταθλητών έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έτρεξε στο σημαιάκι να πανηγυρίσει, τότε τον πλησίασαν οι συμπαίκτες του, έτρεξε προς τα εκεί ο Βίτορ Περέιρα και ταυτόχρονα μπούκαραν οι οπαδοί από την εξέδρα.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά και ενώ πλέον στο ταρτάν βρίσκονταν οπαδοί, ΜΑΤ και σεκιούριτι, οι παίκτες του Ολυμπιακού και οι άνθρωποι της ομάδας που ήταν στον πάγκο, έφυγαν τρέχοντας για τα αποδυτήρια, καθώς υπήρχαν αντικείμενα που έφυγαν προς το μέρος τους, ενώ οι φίλαθλοι δεν έδειξαν καμία διάθεση να επιστρέψουν στην κερκίδα.

Όλοι, λοιπόν, οι "ερυθρόλευκοι" έτρεξαν προς τη φυσούνα, ακόμα και ο τραυματίας Τζίμι Ντουρμάζ(!), τον οποίο τραβούσαν δύο άνθρωποι για να φύγει γρήγορα από τον αγωνιστικό χώρο. Αυτός, όμως, που δεν βιάστηκε καθόλου και μάλιστα έδειξε …ατάραχος από την εισβολή των οπαδών, ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης!

Μόλις η μπάλα μπήκε στα δίχτυα, ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού που ήταν στον πάγκο, πετάχτηκε όρθιος για να πανηγυρίσει. Μάλιστα, όπως φαίνεται από το βίντεο, έκανε κάποια μέτρα προς την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ωστόσο μόλις τους είδε να τρέχουν, κατάλαβε πως ήταν αναγκαίο να αποχωρήσει κι αυτός…

Το φοβερό ήταν πως δεν βιάστηκε καθόλου και γι΄ αυτό μπήκε στην φυσούνα από τους τελευταίους, όπως θα δείτε και παρακάτω σε άλλο βίντεο.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως ο τελευταίος που έφυγε από το γήπεδο και μάλιστα χωρίς συνοδεία σεκιούριτι ήταν ο Ρομπέρτο, ο οποίος τόση ώρα έβλεπε από την εστία του τα όσα συνέβαιναν...

Παρακολουθήστε τι κάνει ο Ρομπέρτο στο 1.30 και τι ο Θεοδωρίδης στο 6.20 του βίντεο...

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!