Facebook Pixel "Είμαστε σε καλό φεγγάρι, πιστεύουμε στον τίτλο"
| 2015-03-13 17:56:00

"Είμαστε σε καλό φεγγάρι, πιστεύουμε στον τίτλο"

"Είμαστε σε καλό φεγγάρι, πιστεύουμε στον τίτλο"

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να κόψουν πρώτοι το νήμα του τερματισμού στην κούρσα του πρωταθλήματος και ο Γιώργος Κουτρουμπής μιλώντας στη NOVA αναφέρεται στην προσπάθεια της ομάδας του.

"Σίγουρα υπάρχει πίστη. Περιμένουμε και την απόφαση για τους τρεις βαθμούς. Αν είναι υπέρ μας, τότε πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια που κάνουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα", λέει χαρακτηριστικά ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, σχολιάζοντας παράλληλα και την εντυπωσιακή πορεία του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος:

"Μετά τις δύο νίκες στα ντέρμπι, είμαστε σε πολύ καλό φεγγάρι. Είχαμε και τη διακοπή του πρωταθλήματος, όμως καταφέραμε να κερδίσουμε και τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι παίζουμε ως ομάδα. Αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις, το βγάζουμε και στο γήπεδο και αυτο φαίνεται από τα αποτελέσματα".

Αναφορικά με την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Εργοτέλη, ο Γιώργος Κουτρουμπής επισημαίνει: "Δεν υπάρχει κίνδυνος χαλαρότητας. Έχουμε μελετήσει πολύ καλά τον Εργοτέλη. Είναι μια νέα ομάδα, καθώς πήρε αρκετούς παίκτες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όμως είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να πάρουμε αυτό το ματς".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags