Facebook Pixel H μετά-Μάνταλου εποχή στην ΑΕΚ
| 2015-03-13 23:51:00

H μετά-Μάνταλου εποχή στην ΑΕΚ

H μετά-Μάνταλου εποχή στην ΑΕΚ

Οταν χάνεις τον φυσικό ηγέτη της ομάδας σου, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις τον αντικαταστάτη του. Ομως ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει άλλη επιλογή. 

 Θα αναγκαστεί να κοιτάξει, μέσα στο επόμενο διάστημα και στα ματς της κανονικής περιόδου, ποιος θα είναι ο κατάλληλος για να παίξει τη θέση, πίσω από τον επιθετικό και η ΑΕΚ να παρουσιαστεί απολύτως έτοιμη στα κρίσιμα ματς των play offs.

Η πρώτη επιλογή φαίνεται να είναι ο Ελντερ Μπαρμπόσα. Ο Πορτογάλος είναι ο παίκτης που έχει καλύψει τη θέση του επιτελικού μέσου, όταν απουσίαζε ο Μάνταλος, ενώ πολλές φορές οι δύο τους άλλαζαν ρόλους μέσα στο γήπεδο την ώρα του αγώνα. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, τότε δεν αποκλείεται να δούμε τον Αραβίδη στα άκρα και τον Κρισάντους στην κορυφή, ενώ περισσότερο χρόνο θα πάρει και ο Ντούνης.

Το άλλο ενδεχόμενο είναι ο Δημήτρης Ανάκογλου να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να ανέβει πιο ψηλά, με τη θέση του να παίρνει ο Μιγκέλ Κορδέρο, δίπλα στον Γιόχανσον. Περισσότερο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Ζόριτς, ενώ η άλλη λύση είναι ο Ντ' Ακόλ, ο οποίος και πέρσι με τον Μπρέσεβιτς και φέτος σε πολλές περιπτώσεις, έχει παίξει πίσω από τον επιθετικό.

Τέλος, μία ακόμα εναλλακτική είναι να παίξει ως «κρυφός» φορ ο Χρήστος Αραβίδης, στην πλάτη του Κρισάντους, μία θέση που έχει παίξει και στον Πανιώνιο. Μπορεί λοιπόν η απώλεια του Μάνταλου να είναι τεράστια για την ΑΕΚ, ωστόσο έτσι όπως είναι «δομημένο» φέτος το ρόστερ, ο Τραϊανός Δέλλας έχει επιλογές στα χέρια του.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags