Facebook Pixel Αυτό είναι το νέο μυθικό συμβόλαιο του Μανιάτη!
| 2015-03-14 11:45:00

Αυτό είναι το νέο μυθικό συμβόλαιο του Μανιάτη!

Αυτό είναι το νέο μυθικό συμβόλαιο του Μανιάτη!

Τι αποδοχές προβλέπονται για τον αρχηγό του Ολυμπιακού έως το τέλος του 2019.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να επιβραβεύσει τον Γιάννη Μανιάτη για την προσφορά του στην ομάδα με ένα νέο συμβόλαιο προσφέροντας ταυτόχρονα το καλύτερο δώρο στον διεθνή άσο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που η "ερυθρόλευκη" διοίκηση προχωράει σε μια τέτοια κίνηση, αφού και στο παρελθόν έχει πράξει ανάλογα στις περιπτώσεις των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Δημήτρη Σιόβα.

Μπορεί το συμβόλαιο του Μανιάτη να έληγε το 2017, αλλά η ΠΑΕ φρόντισε με την επέκταση που πρόσφερε στον ποδοσφαιριστή έως το 2019, να τον συγχαρεί για το γεγονός ότι πάντα τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο.

Ήταν μια απόφαση που είχε παρθεί εδώ και καιρό από τον Ολυμπιακό απλά επισημοποιήθηκε τώρα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη, για να αποδειχθεί για μια ακόμα φορά ότι η διοίκηση στηρίζει εμπράκτως τις "σημαίες" της ομάδας στις δύσκολες στιγμές τους.

Γι΄ αυτό το λόγο η ΠΑΕ αποφάσισε να προχωρήσει και σε μια γενναία αύξηση των αποδοχών του διεθνούς μέσου. Επίσημα από τον σύλλογο δεν έχει βγει κάτι αναφορικά με τα χρήματα που θα προβλέπονται στο νέο συμβόλαιο του Μανιάτη, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης θα λάβει για κάθε χρόνο ένα ποσό που, μαζί με τα μπόνους, θα αγγίζει τις 900.000 ευρώ!

Κάτι που, φυσικά, σημαίνει ότι στην τριετία και μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα έχει λάβει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ! Ανεξάρτητα από τη δεδομένη αξία και προσφορά του Μανιάτη, πρόκειται αναμφίβολα για πολλά χρήματα, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή που δεν παύει να αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags