Facebook Pixel Περνά και μόνη της καλά!
| 2015-03-15 20:08:00

Περνά και μόνη της καλά!

Περνά και μόνη της καλά!

Η Καλλονή παρότι έπαιζε δεύτερο σερί ματς κεκλεισμένων νίκησε τη Βέροια με 4-1 και είναι ουσιαστικά άνετη στην υπόθεση παραμονή! Τρελό ματς στο πρώτο μέρος με τρία γκολ σε έξι λεπτά και χαμένο πέναλτι!

Αυτά που είδαμε στο διάστημα 13`-19` δύσκολα θα ξαναγίνουν! Προηγήθηκε η Καλλονή, ισοφάρισε με φάουλ ο Καλτσάς, 2-1 με γκολάρα ο Λεοζίνιο κι ένα λεπτό μετά ο Τζινάρ απέκρουσε την εκτέλεση του Χουάνμα. Στο β` μέρος ο ρυθμός έπεσε, αλλά η ομάδα της Μυτιλήνης ευτύχησε στη μοναδική καλή στιγμή της να κάνει το 4-1 με τον Λεοζίνιο και να σφραγίσει μια μεγάλη νίκη, την οποία έκανε μεγαλύτερη ο Αντέτζο στις καθυστερήσεις. Δίκαιη επικράτηση για την Καλλονή, με τη Βέροια να παρουσιάζεται κατώτερη των περιστάσεων σε άλλο ένα εκτός έδρας ματς.

Το πιο τρελό 6λεπτο του πρωταθλήματος!

Αυτό που είδαμε στο διάστημα 13`-18` στο γήπεδο της Καλλονής, δεν το έχουμε ξαναζήσει! Πάμε με τη σειρά λοιπόν: Στο 13`η Καλλονή με τον Καλτσά από τα δεξιά να κάνει την σέντρα και τον Χουάνμα να ξεφεύγει από την άμυνα και με κοντινό πλασέ να ανοίγει το σκορ έκανε το 1-0. Τρία λεπτά μετά, ο Καλτσάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα ισοφαρίσει και με την σέντρα η μπάλα έφτασε στον Λεοζίνιο ο οποίος από μακριά είδε τον Τζινάρ εκτός εστίας και έπιασε ένα ωραίο σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1!!! Εκεί που είπαμε πως τα είδαμε όλα, στο 18` ο Νέτο ανέτρεψε τον Πετρόπουλο και ο Σπάθας έδειξε βούλα! Ο Χουάνμα το εκτέλεσε, όμως ο Τζινάρ έπεσε στη σωστή πλευρά και απέκρουσε!

Ο Καμπαγέρο στο 30` από καλή θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χογκ, ενώ στο 35` ο Πετρόπουλος μπήκε από τα δεξιά, σούταρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι! Η... ισοπαλία στα δοκάρια έγινε στο 43`, όταν ο Μπεν έκανε το κοντρόλ και το σουτ με το αριστερό αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι! Τρελό ματς στο πρώτο ημίχρονο, με την Καλλονή να προηγείται δίκαια με 2-1, να έχει χάσει και ένα πέναλτι ενώ οι δυο ομάδες έχουν από ένα δοκάρι!

Στο χαλαρό...

Καμία σχέση με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, δεν είχε το δεύτερο 45λεπτο στη Λέσβο. Η Καλλονή έδωσε σαφές προβάδισμα στα αμυντικά της καθήκοντα, την στιγμή που η Βέροια είχε την κατοχή αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Η αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων μίλησε και πάλι. Έπειτα από αντεπίθεση στο 71ο λεπτό ο Λεοζίνιο πλάσαρε εύστοχα κάνοντας παράλληλα το 3-1 για την ομάδα του.

Παρά το 3-1, κι ενώ θα έλεγε κανείς ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει, η «βασίλισσα του Βορρά» δεν παράτησε το ματς. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κυνηγούν το γκολ, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες για να ξαναμπούν στο ματς. Μάλιστα, η Καλλονή διεύρυνε το προβάδισμά της με κεφαλιά του Αντέτζο στις καθυστερήσεις, κάνοντας το τελικό 4-1.  

ΑΕΛ Καλλονής (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Τσαμπούρης, Αντέγιο, Κριπιντίρης, Γιορέντε, Κείτά, Καλτσάς, Μανούσος, Λεοζίνιο (87' Άλβες), Χουάνμα (75' Ναβάρο), Πετρόπουλος (90+ Αράς)
Βέροια (Κάρλος Γκρανέρο): Χινάρ, Νέτο, Μαραγκός, Καλί, Βέρτζος (69' Μπαργκάν), Βεργώνης, Μπαλάφας, Καλτσάς, Γεωργιάδης (74' Κάμπορα), Καμπαγιέρο, Μπεν

Γκολ: 13' Χουάνμα, 17'-71' Λεοζίνιο, 90+ Αντέγιο/16' Καλτσάς
Κάρτες: 25' Χουάνμα, 90' Μανούσος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags