Facebook Pixel Υπάρχει ζωή στον ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-03-18 20:09:00

Υπάρχει ζωή στον ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάρχει ζωή στον ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δικέφαλος αγχώθηκε πολύ, έχασε ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια, όμως το γκολ του Παπαδόπουλου στο 83' του έδωσε τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη με 1-0. Σοκ με Ρικάρντο Κόστα.

Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΟΚ καθώς στο πρώτο παιχνίδι με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο, ο Δικέφαλος επικράτησε δύσκολα και με πολύ άγχος 1-0 του Εργοτέλη στην άδεια Τούμπα.

Ο κόσμος δεν πήγε στο γήπεδο και γύρισε την πλάτη στην ομάδα, όμως οι παίκτες έδειξαν έτοιμοι να παλέψουν για τα πλέι οφ και την 2η θέση, έχασαν πολλές ευκαιρίες και τελικά η «λύτρωση» ήρθε με τον Παπαδόπουλο στο 83'.

Η ανούσια κατοχή και η αλλαγή...

Ο ΠΑΟΚ στη μετά-Αναστασιάδη περιοχή μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και κατεβαίνοντας με φουλ επιθετικό σχήμα, έψαξε το γρήγορο γκολ για να διώξει το άγχος. Ο Δικέφαλος από τα πρώτα λεπτά έκλεισε στο μισό γήπεδο τον Εργοτέλη, όμως ήταν άτυχος, καθώς στο 2ο λεπτό το σουτ του Μακ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κλάους σε κενή εστία από το μισό μέτρο κατάφερε να αστοχήσει. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε στα επόμενα λεπτά να έχει την κατοχή, όμως δεν μπορούσε να μπει στην αντίπαλη περιοχή και να απειλήσει. Έτσι λοιπόν, το ημίχρονο έκλεισε στο 0-0 με τον Δικέφαλο να έχει 8 τελικές έναντι 0 και κατοχή 71-29, αλλά και μία αναγκαστική αλλαγή, καθώς στο 42' αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο Ρατς.

Πέρασε ή δεν πέρασε;

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ και πάλι να έχει την κατοχή της μπάλας και μάλιστα στο 48' έφτασε μία ανάσα από το γκολ, όταν ο Περέιρα πήρε την κεφαλιά, όμως ο Καβουσάκης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Μετά το 50' όμως οι Θεσσαλονικείς έδωσαν δικαιώματα και ο Εργοτέλης δημιούργησε προβλήματα στην κόντρα, με τον Τζανακάκη στο 56' να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για τους φιλοξενούμενους, όταν μπήκε στην περιοχή, έκανε και το σουτ, όμως ο Ιτάνζ απέκρουσε σταθερά.

Ο Δικέφαλος πάντως γρήγορα απέκτησε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 66' έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, σε μία περίεργη φάση όπου δεν είδαμε αν πέρασε ή όχι η μπάλα την γραμμή. Ο Περέιρα από κοντά έδωσε ασίστ στον Κλάους, όμως εκεί οι Κρητικοί με τάκλιν και πέφτοντας πάνω στην μπάλα, κατάφεραν να διώξουν σε κόρνερ.


Η λύτρωση και το σοκ του τραυματισμού

Στο 70' ο Γεωργιάδης έριξε στο ματς τον Παπαδόπουλο και έκανε ακόμα πιο επιθετικό τον ΠΑΟΚ. Στο 78' ωστόσο υπήρξε μία στιγμή που όλοι «πάγωσαν», όταν ο Ρικάρντο Κόστα έπεσε στο έδαφος φωνάζοντας από τον πόνο και κρατώντας το γόνατό του. Τελικά έφυγε με το φορείο και κλαίγοντας. Ο Δικέφαλος πάντως δεν αποσυντονίστηκε και στο 83' ο Παπαδόπουλος με ωραίο κοντρόλ και σουτάρα εντός περιοχής έγραψε το 1-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, καθώς στο 86' δεν δόθηκε πέναλτι στον Κλάους, ενώ στο 92' ο Παπαδόπουλος από πολύ κοντά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρατς (42’ Κωνσταντινίδης), Ρικάρντο Κόστα (80’ Παπαγιαννόπουλος), Βίτορ, Τζιόλης, Νομπόα, Γκολάσα, Περέιρα (70’ Παπαδόπουλος), Μακ, Αθανασιάδης

Στον πάγκο του Δικεφάλου: Γιακουμής, Κίτσιου, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Πίτσος, Τζανακάκης, Γκοργκς, Γκέντσογλου (88’ Σολάρι), Λουβιόν, Χαντί (71’ Καλέ), Μπόε, Ουλά, Χαλκιαδάκης, Ολαϊτάν (67’ Τζιλάς)

Στον πάγκο των Κρητικών: Δερμιτζάκης, Ρέντζας, Κοζορώνης, Φιντέλεφ
 







Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags