Facebook Pixel Τριπλή σπαζοκεφαλιά στη Λιβαδειά! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-03-18 20:11:00

Τριπλή σπαζοκεφαλιά στη Λιβαδειά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τριπλή σπαζοκεφαλιά στη Λιβαδειά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεβάζοντας ρυθμούς στο πρωτο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός επικράτησε 3-0 της Καλλονής και πήρε σημαντική νίκη στην προσπάθεια για εξασφάλιση της παραμονής. Με Μπουσταμάντε, Κώτσιο και αυτογκόλ του Πετρόπουλου σκόραραν οι Βοιωτοί. Το αξιοσημείωτο πάντως ήταν ότι όλα τα τέρματα μπήκαν με κεφαλιές.

Οι Βοιωτοί ήταν οι κυρίαρχοι της αναμέτρησης απ'το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Οι “πράσινοι” έβαλαν την Καλλονή στα καρέ της και την χτυπούσαν με ευκαιρίες και καθάρισαν την υπόθεση νίκη απ'το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Στο 17' ο Μάντζιος έβγαλε συστημένη μπαλιά για το κεφάλι του Μπουσταμάντε, ο οποίος έκανε το 1-0, στο 29' ο Κώτσιος με τον ίδιο τρόπο έκανε το 2-0, ενώ στην εκπνοή του 45λεπτου, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες ο Πετρόπουλος (με κεφαλιά) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός έριξε τους ρυθμούς του, η Καλλονή βγήκε μπροστά για να μειώσει το σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει για τα καλά τους διαδρόμους και άντεξαν την πίεση. Στο τέλος πήραν τη νίκη και ανέβηκαν στην 12η θέση, στην οποία συγκατοικούν με τον Πανθρακικό με 31 βαθμούς.

Η Καλλονή παραμένει 10η με 37.

Λεβαδειακός (Άκης Μάτζιος): Σηφάκης, Στάθης, Μπουσταμάντε, Μιλιάζες, Πελέ, Πίντερ, Πουλίδο, Τόμας, Γιακουμάκης, Κώτσιος, Μάντζιος

Καλλονή (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Κριπιντίρης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς, Λεοζίνιο, Μανούσος, Χουάνμα, Πετρόπουλος
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags