Facebook Pixel Σάββας: "Μετά τον Ολυμπιακό, ο Αστέρας καλύτερος"!
| 2015-03-19 21:16:00

Σάββας: "Μετά τον Ολυμπιακό, ο Αστέρας καλύτερος"!

Σάββας: "Μετά τον Ολυμπιακό, ο Αστέρας καλύτερος"!

Ούτε Παναθηναϊκός, ούτε ΠΑΟΚ... Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, χαρακτήρισε τους Αρκάδες "καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα μετά τον Ολυμπιακό"!

Αναλυτικά:

«Ο Αστέρας είναι ίσως η καλύτερη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό, μαζί με τον Ατρόμητο και την Ξάνθη. Είναι πραγματική ομάδα, παίζουνε χάμω τη μπάλα και μπορείς να τους κερδίσεις πολύ δύσκολα.

Εμείς ήμασταν πολύ καλύτεροι από άλλες φορές, παίξαμε για την ουσία γιατί το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του και μετρούν οι βαθμοί. Αλλά παίξαμε και ωραίο ποδόσφαιρο σε πολλές στιγμές του αγώνα. Θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί από δω και μπρος. Παίζουμε πολύ δύσκολο ματς με την Κέρκυρα.

Δεν θα ασχοληθούμε καθόλου με τα παπαγαλάκια, με κάτι δίκες περίεργες που γίνονται, πράγματα πρωτοφανή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με ψέματα, να μεταφράζουν αλλιώς τους κανονισμούς και τα τοιαύτα. Είμαστε προσηλωμένοι μόνο στον Ολυμπιακό, στο πρωτάθλημα, στον κόσμο μας και όλα αυτά μόνο για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατί όλα τα άλλα παραπλανούν τον κόσμο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags