Facebook Pixel "Ευτυχώς παρουσιάστηκε ο Λεβαδειακός!"
| 2015-03-20 18:44:00

"Ευτυχώς παρουσιάστηκε ο Λεβαδειακός!"

"Ευτυχώς παρουσιάστηκε ο Λεβαδειακός!"

Ο Άλαν Πουλίδο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο μεξικάνικο "mediotiempo.com" αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήθελαν να μπλέξουν λόγω της διαμάχης που υπήρχε με την Τίγκρες, στο όνειρό του να αγωνιστεί στην Ευρώπη, ενώ στάθηκε στην επιμονή του Κομπότη να τον πάρει στον Λεβαδειακό!

Αναλυτικά όσα είπε ο Πουλίδο:

«Τα όνειρά μου είναι ανεκτίμητα. Ο καθένας προσπαθεί πάντα να πετύχει το καλύτερο. Δεν έχει σημασία ποιο είναι αυτό. Εγω εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο να παίξω στην Ευρώπη. Δεν με απασχολεί που είμαι σε μια μικρή πόλη, σε μια ομάδα με μικρό γήπεδο και μικρό όνομα. Αντίθετα θα έλεγα πως μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω να αγωνίζομαι, να συνεχίσω να δουλεύω, είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα»

Για την διαμάχη με την Τίγκρες: «Δεν κρατάω φυσικά καμία κακία στην Τίγκρες. Ακούω τον πρόεδρο να λέει διάφορα, αλλά μάλλον έχει επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα. Τους εύχομαι να είναι πάντα καλά θα πάρω μαζί μου τις καλές αναμνήσεις. Είμαι ευγνώμων σε αυτή την ομάδα».

Για τον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον: «Όντως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για μένα και υπήρξαν διαπραγματεύσεις, προφανώς όμως δεν ήθελε να διακινδυνέψει λόγω των προβλημάτων που υπήρχαν με την Τίγκρες και την διαμάχη. Ευτυχώς, όμως, παρουσιάστηκε ο Λεβαδειακός, ο πρόεδρος γνώριζε την κατάσταση που υπάρχει και ήθελε να βοηθήσε. Γνώρισα τον κ. Κομπότη στην Ιταλία, εκείνος ήδη με ήξερε και ήρθα να βοηθήσω να σωθεί η ομάδα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags