Ξαφνικό πρόβλημα φαίνεται πως προέκυψε με το παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με τους ανθρώπους του Δικεφάλου ο αγωνιστικός χώρος στο ΔΑΚ Κομοτηνής είναι σε κακή κατάσταση.

Μετά από ένα έλεγχο που έκανε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωσνταντινίδης, οι Θεσσαλονικείς θεωρούν πως οι εργασίες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες δεν είχαν αποτέλεσμα και διευκρινίζουν πως είναι επικίνδυνο να γίνει αγώνας εκεί το Σάββατο.

Θυμίζουμε πως οι παρεμβάσεις δεν είναι μικρές, είναι περίπου 1,5 στρέμμα σε μπαλώματα και στον επιμένουν πως δεν μπορεί να γίνει κάτω από αυτές τις συνθήκες αγώνας!

Μάλιστα, από την Τούμπα ισχυρίζονται πως αν η Σούπερ Λιγκ επιμείνει, τότε η ΠΑΕ θα ζητήσουν γραπτές εγγυήσεις για την καταλληλότητα, κάτι που θα γίνει στην πρωινή σύσκεψη του Σαββάτου. «Αν το ξεκινήσουν θα έχουν εγγράφως δεσμευθεί ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη (με ότι αυτό συνεπάγεται σε ρήτρες) για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών…» αναφέρουν στον ΠΑΟΚ και εκφράζουν την απορία τους πως η τεχνική εταιρία που έστειλε "αρνητικό" για τις λακκούβες νερού στο ματς του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό και δεν αναγνωρίζει την επικινδυνότητα μετά από τόσο πρόσφατη τοποθέτηση "μπαλωμάτων".