Facebook Pixel Νάτα μας! Μεταγραφικά σενάρια για Χάρα!
| 2015-03-23 17:46:00

Νάτα μας! Μεταγραφικά σενάρια για Χάρα!

Νάτα μας! Μεταγραφικά σενάρια για Χάρα!

Κι όμως! Υπάρχει ΚΑΛΗ ομάδα του εξωτερικού που ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό φορ του Ολυμπιακού! Λέτε;

Στην αποκάλυψη λοιπόν πως η Μπράγκα ενδιαφέρεται για τον Φράνκο Χάρα, προχώρησε η γνωστή ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com, η οποία, μάλιστα, σημειώνει πως οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει!

Το δημοσίευμα γράφει χαρακτηριστικά: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μπράγκα, ο Φράνκο Χάρα ξανά στο προσκήνιο: Πώς έχει η κατάσταση», είναι ο τίτλος και το ρεπορτάζ συνεχίζει.

«Η Μπράγκα αναζητά έναν all-around επιθετικό για την επόμενη σεζόν. Έναν επιθετικό που θα μπορεί να κινείται και εκτός περιοχής. Και στο προσκήνιο επανέρχεται ένα όνομα που απασχόλησε το προηγούμενο καλοκαίρι. Η διαπραγμάτευση δεν πήγε καλά λόγω της εμπλοκής μερικών αραβικών και αμερικανικών ομάδων».

Καταλήγοντας το ρεπορτάζ, υπογραμμίζει. «Ο Χάρα τον Ιανουάριο, τις τελευταίες ημέρες της αγοράς, βρήκε έναν νέο τόπο, την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Αλλά σε σύνολο έξι αγώνων έχει ένα γκολ. Άρα το καλοκαίρι το όνομά του θα είναι πάλι στην αγορά. Πιστεύουμε ότι έχουν αρχίσει συζητήσεις με την Μπράγκα. Ο Χάρα ενδέχεται να επιστρέψει στην Πορτογαλία. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, προσπαθεί ξανά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags