Μεγάλο πρόβλημα προέκυψε με το γήπεδο της ΑΕΚ, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το πρότζεκτ για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» βρίσκεται πλέον... στον αέρα!

Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από όσα συζητήθηκαν στην συνάντηση που έγινε σήμερα μεταξύ της ΑΕΚ και στελεχών του Υπουργείου. Την συνάντηση είχε ζητήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης, όμως την τελευταία στιγμή δεν κατάφερε να παραστεί και τον εκπροσώπησε ο νομικός σύμβουλος του Υπουργείου Κώστας Διάκος, ενώ η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Αλέξη Αλεξίου, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Ασλανίδη και τον υπεύθυνο του έργου Δημήτρη Ανδριόπουλο.

Στην συζήτηση λοιπόν που υπήρξε σχετικά με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το Υπουργείο εξέφρασε την άποψη ότι η «Αγιά Σοφιά» θα πρέπει να γίνει στα 26 στρέμματα που είχε η Ένωση πριν τη νέα παραχώρηση, κάτι το οποίο ισχυρίζεται ο Δήμος εδώ και μήνες.

Τα δύο σημεία που... τρέλαναν τους ΑΕΚτζήδες!

Η πρόταση του Υπουργείου όπως ήταν φυσικό δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους της Ένωσης, οι οποίοι προσπάθησαν να εξηγήσουν, ότι σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν κάνει, δεν είναι δυνατόν να κατασκευαστεί ένα σύγχρονο γήπεδο στην συγκεκριμένη έκταση.

Το Υπουργείο όμως απάντησε πως οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, μετά από τη μελέτη που έγινε στην Αγγλία και το Βέλγιο για λογαριασμό του Δήμου. Στην Ένωση θεωρούν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς η συγκεκριμένη μελέτη θα κόστιζε πάρα πολλά χρήματα.

Επίσης, στην ΑΕΚ... τρελάθηκαν και σε ακόμα ένα σημείο της συζήτησης, όταν οι ίδιοι ανέφεραν πως είναι σίγουροι για τη συνταγματικότητα του νόμου εν όψει της απόφασης του ΣτΕ, όμως από το ΥΠΕΚΑ άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο νόμος να καταργηθεί!


Πληρώνει ο Δήμος!

Τέλος, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ, υπήρξε και μία πρόταση – έκπληξη που τους έγινε. Συγκεκριμένα, αφού από την Ένωση τόνισαν πως για να ξεκινήσει κάποιο άλλο πρότζεκτ πλην της «Αγιάς Σοφιάς» θα χρειαστούν πάρα πολλά χρήματα, στελέχη του Υπουργείου τόνισαν αν δεχθεί να φτιάξει το γήπεδό της στα 26 στρέμματα, ο Δήμος είναι διατεθειμένος να αναλάβει τα έξοδα για τον διαγωνισμό ανάθεσης του έργου, καθώς και μέρος της χρηματοδότησης!!

Ολα αυτά, φυσικά, μόνο ικανοποιημένους δεν άφησαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ, με το Υπουργείο να ζητάει νέα συνάντηση για την επόμενη Δευτέρα με την παρουσία του ίδιου του υπουργού αλλά και του Δήμου...


Έξωση από το σπίτι σε πρώην άσο του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ! Διαβάστε     ΕΔΩ