Facebook Pixel Έτοιμος για τη μεταγραφή της ζωής του ο Κυριάκος!
| 2015-03-25 12:30:00

Έτοιμος για τη μεταγραφή της ζωής του ο Κυριάκος!

Έτοιμος για τη μεταγραφή της ζωής του ο Κυριάκος!

Ποια ομάδα φέρεται να είναι το φαβορί για τον Παπαδόπουλο και πόσα λεφτά προσφέρει;

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει αφήσει πίσω τους σοβαρούς τραυματισμούς και έχει βρει τον παλιό καλό εαυτό του αγωνιζόμενος ως δανεικός στη Λεβερκούζεν.

Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν χθες ότι η γερμανική ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την παρουσία του Έλληνα αμυντικού και γι΄ αυτό σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον αποκτήσει το καλοκαίρι με κανονική μεταγραφή από τη Σάλκε.

Σήμερα, ωστόσο, ένα νέο δημοσίευμα, της αγγλικής και συνήθως έγκυρης Metro, έρχεται να ανατρέψει την κατάσταση σχετικά με το μέλλον του νεαρού στόπερ.

Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, ο Έλληνας άσος είναι πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ για χάρη της Λίβερπουλ!

Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημοσιεύματα δεν κάνει απλά λόγο για ενδιαφέρον των "κόκκινων" αλλά για προχωρημένες επαφές με την ομάδα του Κυριάκου και κόστος μεταγραφής κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ!

Δεν γνωρίζουμε ποσό κοντά είναι σε αυτή τη σπουδαία μεταγραφή ο 23χρονος αμυντικός, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον είναι πανέτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί σε κάποιον εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

ΣΦΗΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό για τον Γιάννη Γιαννιώτα, όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ  



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags