Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκτιμά ότι από την μία δεν υπάρχει λόγος βιασύνης για να γίνει συμφωνία από τώρα για το 2017, πολύ περισσότερο αν η τελική πρόταση της NOVA δεν κατατεθεί με όλες τις λεπτομέρειες και εγγράφως.
Από την άλλη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποιεί ότι θα κρίνει την προσφορά με βάση τις δικές της ιδέες για το τι πρέπει να περιλαμβάνει, πόσο πρέπει να διαφοροποιηθεί από την ισχύουσα συμφωνία και αυτό όχι μόνο στα οικονομικά δεδομένα, αλλά και σε επί μέρους όρους δικαιωμάτων (π.χ. στιγμιότυπα, δικαιώματα εξωτερικού, δικαιώματα για ηλεκτρονικούς πίνακες κ.ά)
Από τον ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις με άλλες ομάδες για το θέμα και φυσικά με κανέναν που ενδεχομένως να ενδιαφέρονταν για τα τηλεοπτικά δικαιώματά του
Είναι φανερό ότι και σε αυτό το κομμάτι η ΠΑΕ θα καταθέσει τις δικές της προτάσεις…
Πηγή: paok24.com
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο