Facebook Pixel Ποιος παίκτης θέλει να «γδάρει» τον Αλαφούζο;
| 2015-03-29 00:00:00

Ποιος παίκτης θέλει να «γδάρει» τον Αλαφούζο;

Ποιος παίκτης θέλει να «γδάρει» τον Αλαφούζο;

Τι συμβαίνει και ποιος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, παρότι δεν υπολογίζεται ΚΑΘΟΛΟΥ από τον Αναστασίου, δεν θέλει να λύσει το συμβόλαιό του; Διαβάστε στον SportDog.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται το καλοκαίρι να ανεβάσει το μπάτζετ του και να φέρει στην Ελλάδα δύο – τρεις δυνατές μεταγραφές, όμως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει πρώτα να έχει κάνει περικοπές και να έχει «ξεφορτωθεί» συμβόλαια παικτών που πληρώνονται χωρίς να παίζουν.

Στο Τριφύλλι θεωρούν πως μπορούν να βρουν ένα σημαντικό ποσό με αυτόν τον τρόπο και αυτή είναι η διαβεβαίωση που έχει λάβει ο Γιάννης Αλαφούζος από τους Λεωνίδα Βόκολο και Τάκη Φύσσα, με τους δύο άνδρες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον δύο «μεταγραφές» που θα τους βγουν μόνο από τις λύσεις συμβολαίων...

Βέβαια, αυτή η υπόθεση δεν θα είναι καθόλου εύκολη, καθώς ασχέτως αν παίζει κάποιος ή όχι, δεν μπορεί η ομάδα να τον διώξει χωρίς να τον αποζημιώσει ή χωρίς να συμφωνήσει μαζί του πως θα λάβει ένα μέρος από τα χρήματα που έχει συμφωνήσει.

Στο Τριφύλλι θεωρούν ότι δεν θα συναντήσουν πολλά «εμπόδια», ωστόσο οι πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, σίγουρα θα ...ξαφνιάσουν τους Πράσινους, καθώς παίκτης που δεν υπολογίζεται ΚΑΘΟΛΟΥ από τον Γιάννη Αναστασίου, σκέφτεται να φύγει μόνο αν πάρει ένα σημαντικό ποσό.

Ο λόγος για τον Τάκη Σπυρόπουλο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017 και παρότι δεν υπολογίζεται, για να φύγει θέλει να πάρει κάποια χρήματα που ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ φυσικά. Ποιο είναι αυτό το ποσό; Περίπου 80.000 ευρώ!

Δεν είναι μεγάλο, όμως στον... μνημονιακό Παναθηναϊκό μετράνε ακόμα και το ευρώ.

Συνάντηση Πατέρα – Αλαφούζου – Μελισσανίδη! Διαβάστε το ρεπορτάζ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags