Facebook Pixel Μετά τον Μαζουάκου ανανεώνει και ο...
| 2015-04-02 20:55:00

Μετά τον Μαζουάκου ανανεώνει και ο...

Μετά τον Μαζουάκου ανανεώνει και ο...

Τι γίνεται στον Ολυμπιακό με τις ανανεώσεις συμβολαίων; Γιατί βιάζονται τόσο; Διαβάστε στο θέμα του SportDog...
 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην τελευταία επίσκεψή του στου Ρέντη, πριν από τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές είχε στείλει το μήνυμα πως στην διοίκηση έχουν λάβει τις αποφάσεις για το ποιοι παίκτες θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν το καλοκαίρι.

Για αυτό λοιπόν ήδη έγιναν οι ανανεώσεις συμβολαίων των Μανιάτη, Τσόρι, ενώ τυπικό είναι το θέμα και με τον Νταβίντ Φουστέρ. Νέα συμβόλαια θα υπογράψουν όμως πολύ σύντομα και κάποιοι ακόμα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως θα φοράνε τα ερυθρόλευκα και μετά το καλοκαίρι.

Συζητήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη με τον Μαζουακού, ο οποίος θα επεκτείνει το συμβόλαιο του με αυξημένες αποδοχές, ενώ το ίδιο θα γίνει και με το άλλο ακραίο μπακ του Ολυμπιακού, τον Ομάρ. Βέβαια, την δεδομένη στιγμή, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως και οι δύο θα βρίσκονται στο Λιμάνι την επόμενη σεζόν.

Πρόκειται για τις δύο καλύτερες φετινές μεταγραφές των Πειραιωτών και ήδη υπάρχουν πολλές ομάδες από το εξωτερικό που τους έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα. Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται πως ένας από τους δύο θα πωληθεί, καθώς τα εκατομμύρια που θα έρθουν θα είναι πολλά για να πει «όχι» κάποια ελληνική ομάδα...



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags