Facebook Pixel Έλα ρε! Μέσι-Ρονάλντο στην ίδια ομάδα; (ΦΩΤΟ)
| 2015-04-14 11:28:00

Έλα ρε! Μέσι-Ρονάλντο στην ίδια ομάδα; (ΦΩΤΟ)

Έλα ρε! Μέσι-Ρονάλντο στην ίδια ομάδα; (ΦΩΤΟ)

Αν γίνει και αυτό θα τα έχουμε δει όλα στο ποδόσφαιρο!

Η ιδέα ανήκει στην UEFA που μέσω αυτής θέλει να ντύσει στα ίδια χρώματα τους δύο μεγαλύτερους άσους της εποχής. Τι ακριβώς σκέφτεται όμως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "El Mundo Deportivo", η UEFA σκέφτεται έναν αγώνα αστέρων στα πρότυπα του All Star του NBA, ανάμεσα στον Ευρωπαϊκό Νότο και τον Ευρωπαϊκό Βορρά!

Ο Νότος θα αποτελείται από ομάδες της Ισπανίας, Γαλλίας και Ιταλίας, ενώ ο Βορράς θα έχει παίκτες που θα αγωνίζονται σε πρωταθλήματα όπως η Αγγλία, η Γερμανία κι η Ρωσία. Η κάθε ομάδα δεν θα μπορεί να έχει πάνω από 2 ή 3 εκπροσώπους στο εν λόγω ματς.

Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να βρεθούν στην ίδια ομάδα οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά. Μάλιστα, η εφημερίδα κάνει και μια μαντεψιά για τις συνθέσεις που θα απαρτίζουν τις δύο ομάδες.

Στον πάγκο της ομάδας του Βορρά θα κάθεται ο Μουρίνιο ο οποίος θα έχει στη συνθεσή του τους: Νόιερ, Αλάμπα, Χούμελς, Τέρι, Ρόμπεν, Ρόις, Σίλβα, Ντι Μαρία, Αλέξις Σάντσες, Αγουέρο και Αζάρ.

Από την άλλη, ο Κάρλο Αντσελότι θα διευθύνει ομάδα στην οποία θα παίζουν οι: Μπουφόν, Ντανίλο, Ράμος, Πικέ, Τιάγκο Σίλβα, Μέσι, Νεϊμάρ, Πογκμπά, Κόκε, Ρονάλντο και Ιμπραχίμοβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags