Facebook Pixel Κατά λάθος συγκλονιστήκαμε
| 2015-04-16 22:47:00

Κατά λάθος συγκλονιστήκαμε

Κατά λάθος συγκλονιστήκαμε

Δυο-τρεις παρατηρήσεις πάνω στην εισαγγελική πρόταση για τα «στημένα» του 2011... Γράφει ο Νίκος Ασημακόπουλος

1. Δεν υπάρχει προηγούμενο -ευρωπαϊκής τουλάχιστον- χώρας, όπου εν ενεργεία διεθνής ποδοσφαιριστής, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ’ εξακολούθηση, να μην αποκλείεται με συνοπτικές διαδικασίες από την εθνική ομάδα, μέχρι να τελειώσει δικαστικά η υπόθεσή του. Εδώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θεωρείται ακόμη μάχιμος και έτοιμος να προσφέρει υπηρεσίες, άσχετα αν λόγω τραυματισμού ή κακής αγωνιστικής κατάστασης δεν καλείται πλέον από τον προπονητή. Αντίθετα, η αυστηρότητα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξαντλήθηκε στην περίπτωση του ναζιστικού χαιρετισμού του Κατίδη, σ’ εκείνο το ματς της ΑΕΚ με τη Βέροια, με αφορμή τον οποίο αποκλείστηκε ισόβια.

2. Ο Αχιλλέας Μπέος είναι πλέον δήμαρχος Βόλου εκλεγμένος με μεγάλη πλειοψηφία, ενώ ήταν προφυλακισμένος για την υπόθεση και βγήκε με εγγύηση. Την ίδια στιγμή, διάφοροι άλλοι παράγοντες, ποδοσφαιριστές και μπούκερ υπάρχουν ακόμη στον χώρο, παίζουν ρόλο και βρίσκουν δουλειές σαν να μην τρέχει τίποτα. Προέχει προφανώς στην περίπτωσή τους το τεκμήριο της αθωότητας.

3. Η εντύπωση που κυριαρχεί από χθες στον κόσμο είναι πως κάποια μεγάλα ψάρια ξέφυγαν. Αλλά αυτό οφείλεται μάλλον στην αιώνια καχυποψία του Ελληνα.

Μένει να δούμε ποιοι θα παραπεμφθούν σε δίκη και ποιοι τελικά θα γλιτώσουν το σκαμνί. Γιατί όλο αυτό που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα είναι απλές προτάσεις και όχι οριστικές παραπομπές.

Κατά τα λοιπά, οι αποκαλύψεις, μαζί με τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του «κοριού» της ΕΥΠ που μας είχαν συγκλονίσει πριν από τέσσερα χρόνια, μας κάνουν πλέον να γελάμε χαζοχαρούμενα. Μάλλον... λάθος συγκλονισμό πάθαμε!

Και εις άλλα με υγεία, λοιπόν...

Πηγή: efsyn.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags