Η ομάδα της Κομοτηνής με την τεράστια αυτή νίκη έφτασε στους 40 βαθμούς, όσους έχει και ο Λεβαδειακός που έχασε στην Τούμπα και τον οποίο έχει σε ισοβαθμία. Την τελευταία αγωνιστική ο Πανθρακικός υποδέχεται την αδιάφορη Ξάνθη και ο Λεβαδειακός τον πεσμένο Εργοτέλη. Αυτή την στιγμή όμως κινδυνεύουν επίσης ο Πανιώνιος που παρέμεινε στους 42 και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ενώ 43 έχει ο Πλατανιάς που υποδέχεται τον Ολυμπιακό, η Βέροια που πάει στον Παναιτωλικό και η Καλλονή που κλείνει την σεζόν εντός με τον Ατρόμητο.

Η νίκη της χρονιάς!

Ο Πανθρακικός συνέχισε την τρομερή κούρσα του για την παραμονή, καθώς πέρασε με 1-0 από την Βέροια, η οποία ήταν ανώτερη μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν για το γκολ και λίγο έλειψε να το πετύχουν, όταν στο 13' ο Αθανασιάδης έδιωξε δύσκολα το πολύ καλό σουτ του Ντουμίτρου, ενώ στο 30' ο Ναζλίδης από κοντά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Η Βέροια ήταν καλύτερη σε όλο το πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη ο Πανθρακικός μπήκε πολύ δυνατά και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 51' προειδοποίησε με τον Ίγκορ και τελικά στο 81', με πέναλτι που υπέδειξε ο Μάνταλος σε μαρκάρισμα του Νέτο στον Ντιγκινί, ο Ίγκορ έκανε το 0-1 και χάρισε μία τεράστια νίκη στην ομάδα του. Με εννέα παίκτες τελείωσαν στο ματς οι γηπεδούχοι για κόκκινη που είδαν (με δεύτερη κίτρινη) ο Νέτο στο πέναλτι και ο Καλτσάς λίγο αργότερα.