Facebook Pixel Έμεινε στην Superleague η Καλλονή!
| 2015-05-10 21:01:00

Έμεινε στην Superleague η Καλλονή!

Έμεινε στην Superleague η Καλλονή!

Η ομάδα της Μυτιλήνης έμεινε για τρίτη σερί χρονιά στην Superleague, ύστερα από το 1-1 με τον Ατρόμητο. Χωρίς βαθμό θα μπουν στα πλέι οφ οι Περιστεριώτες.

Η ομάδα της Μυτιλήνης θα είναι και για τρίτη σεζόν στη Super League αφού ήθελε το βαθμό της ισοπαλίας και τον πήρε κόντρα στον αδιάφορο Ατρόμητο, που είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα, πίεζαν από μετά το πρώτο λεπτό και δημιούργησαν την πρώτη υποψία φάσης στο 7ο λεπτό όταν ο Πετρόπουλος προσπάθησε να απειλήσει με κεφαλιά που μπλόκαρε ο Γκορμπούνοφ. Χωρίς κλασική ευκαιρία κύλησε το πρώτο εικοσάλεπτο και τρία λεπτά αργότερα ο Πετρόπουλος με τακουνάκι στο ύψος της περιοχής, πάτησε τη μπάλα για τον Μίνγκα και ο τελευταίος με εντυπωσιακό συρτό σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. Οι νησιώτες ήταν αυτοί που εξακολουθούσαν να έχουν την πρωτοβουλία και να προσπαθούν να απειλούν με την κεφαλιά του Πετρόπουλου στο 28’ να περνά άουτ και δύο λεπτά αργότερα στο διαγώνιο σουτ του Μανούσου, έδιωξε με δυσκολία ο Γκορμπούνοφ. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, η ομάδα του Περιστερίου άρχισε να πιέζει και να γίνεται πιο επιθετική προσπαθώντας να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε ούτε με το γυριστό σουτ του Μπρίτο στο 36ο λεπτό, ούτε στο 41’ με τον Δημούτσο, ο οποίος με τον Άλεξιτς εξουδετερωμένο, αστόχησε σε κενή εστία.

Πιο δυνατά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος έχοντας και τη βοήθεια του… αέρα, τον οποίο είχε κόντρα στο πρώτο μέρος. Ο αρκετά δραστήριος Δημούτσος έχασε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 47', όταν βγήκε τετ α τετ με τον Άλεξιτς, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Η κυριαρχία των φιλοξενούμενων ήταν ολοκληρωτική, χωρίς όμως να έχουν κλασική ευκαιρία για να σκοράρουν. Η Καλλονή άρχισε να ανεβάζει ρυθμό Ο χρόνος περνούσε, η Καλλονή άρχισε να ανεβάζει ρυθμό θέλοντας δεύτερο γκολ για να είναι… σίγουρη, την ώρα που ο Λεβαδειακός είχε πάρει προβάδισμα κόντρα στον Εργοτέλη, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και στο 78’ σε μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μίνγκα η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Ατρόμητου. Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, καθώς στο 83’ ο Παπάζογλου με κοντινή προβολή, μετά τη σέντρα του Καραμάνου, ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που, σε εκείνο το χρονικό σημείο, κρατούσε την Καλλονή στην Super League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλλονή (Βαγγέλης Βλάχος): Αλέξιτς, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Κεϊτά, Μίνγκας, Λεοζίνιο (76’ Αράς), Πετρόπουλος, Μανούσος

Ατρόμητος (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Μπρίτο (53’ Καράσκο), Μπάλλας (51’ Κατσουράνης), Κιβρακίδης, Καραμάνος, Ούμπιδες, Δημούτσος (64’ Παπάζογλου), Λαζαρίδης, Κοντοές

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags