Facebook Pixel Χ. Σωτηρακόπουλος για ΑΕΚ: Άλλη ομάδα με Μάνταλο
| 2015-05-12 10:58:00

Χ. Σωτηρακόπουλος για ΑΕΚ: Άλλη ομάδα με Μάνταλο

Χ. Σωτηρακόπουλος για ΑΕΚ: Άλλη ομάδα με Μάνταλο

Έπειτα από εκείνη την εξαιρετική εμφάνιση μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το Κύπελλο, η ΑΕΚ άρχισε να ρετάρει και δεν νομίζουμε ότι αμφισβητεί κάποιος τη διάγνωση.

Όμως, πρέπει να επισημανθεί και τι προκάλεσε την ολοένα και πιο προβληματική απόδοση του «κιτρινόμαυρου» κινητήρα, που χθες κατάφερε με δυσκολία να βγάλει πέρα την ανηφόρα του... Απόλλωνα Σμύρνης. Αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά την έβγαλε και δεν έπαθε ό,τι στο Καυτανζόγλειο, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Football League. Η βλάβη, λοιπόν, έχει να κάνει μ' έναν παίκτη. Καθαρά και ξάστερα. Τον Πέτρο Μάνταλο.

 

Ήταν ο ιμάντας που μετέδιδε κίνηση και φαντασία στο δημιουργικό κομμάτι της «Ενωσης». Τραυματίσθηκε και σχεδόν αμέσως έγινε επίκαιρο το «κανείς δεν καταλαβαίνει πόσο σημαντική είναι η δουλειά μου, μέχρις ότου πάψω να την κάνω». Η απουσία του Κομοτηναίου επιτελικού, διαλύει και τις τυχόν αυταπάτες ότι ο «Δικέφαλος» με το υφιστάμενο ρόστερ μπορεί να κάνει περιπάτους σε υψηλό επίπεδο. Επιβάλλεται ενίσχυση κι ευτυχώς για την ΑΕΚ βρίσκεται στα χέρια του Δημήτρη Μελισσανίδη, που έχει τη δυνατότητα να την ενισχύσει.

 

Το Σάββατο την ξελάσπωσε ο Αρης Σοϊλέδης με μια σέντρα - σουτ, την οποία δεν εκτίμησε σωστά ο κατά τα άλλα εξαίρετος γκολκίπερ της «ελαφράς ταξιαρχίας», Δημήτρης Ταΐρης. Το Βατερλό δεν προέκυψε για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, ωστόσο το φοβήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι», όταν ο Ιγκόρ Ανγκούλο έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ. Ευτυχώς για την ΑΕΚ ο Ελντερ Μπαρμπόσα κατάφερε να την ξαναβάλει στο παιχνίδι και η πίεση που άσκησε στο τέλος τής έδωσε καρπούς. Αν δεν έμπαινε το γκολ του Σοϊλέδη, η γκρίνια θα ήταν πολύ μεγαλύτερη για την εικόνα της ομάδας. Αυτή είναι η αλήθεια.

Πηγή: Sportday

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags