Facebook Pixel Σκάει τρελά λεφτά ο Μαρινάκης!
| 2015-05-12 11:30:00

Σκάει τρελά λεφτά ο Μαρινάκης!

Σκάει τρελά λεφτά ο Μαρινάκης!

Την ακριβότερη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό θέλει να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς φαίνεται αποφασισμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για παικταρά που θα κάνει την διαφορά.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών φαίνεται διατεθειμένος να ενισχύσει σημαντικά τους πρωταθλητές και να σπάσει τα ταμεία, κάνοντας την ακριβότερη μεταγραφή στην θητεία του στον προεδρικό θώκο της ομάδας.

Μετά από τα 6 εκατομμύρια για τον Ρομπέρτο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να δώσει ακόμα περισσότερα από αυτά για να φέρει στο Λιμάνι τον Γκουίντο Καρίγιο!

Όπως αναφέρει σήμερα ο ελληνικός Τύπος, η Εσουδιάντες δεν συμφώνησε στην αρχική πρόταση των 4,5 εκ. ευρώ που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για τον παίκτη, με τον Μαρινάκη να περνάει το μήνυμα στον Γκαλέτι, δίνοντας εντολή να ανεβάσει την προσφορά για τον Αργεντινό παικταρά, μέχρι και 50%!

Αν μη τι άλλο, μια κίνηση που δείχνει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποφασίσει να κάνει μεταγραφικά "μπαμ" που θα εκτοξεύσουν τον Ολυμπιακό ένα σκαλί παραπάνω απ' ότι είναι τώρα.

***Τινάζει την μπάνκα στον αέρα για τον Μήτρογλου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags