Ο πρόεδρος των Πειραιωτών φαίνεται διατεθειμένος να ενισχύσει σημαντικά τους πρωταθλητές και να σπάσει τα ταμεία, κάνοντας την ακριβότερη μεταγραφή στην θητεία του στον προεδρικό θώκο της ομάδας.
Μετά από τα 6 εκατομμύρια για τον Ρομπέρτο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να δώσει ακόμα περισσότερα από αυτά για να φέρει στο Λιμάνι τον Γκουίντο Καρίγιο!
Όπως αναφέρει σήμερα ο ελληνικός Τύπος, η Εσουδιάντες δεν συμφώνησε στην αρχική πρόταση των 4,5 εκ. ευρώ που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για τον παίκτη, με τον Μαρινάκη να περνάει το μήνυμα στον Γκαλέτι, δίνοντας εντολή να ανεβάσει την προσφορά για τον Αργεντινό παικταρά, μέχρι και 50%!
Αν μη τι άλλο, μια κίνηση που δείχνει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποφασίσει να κάνει μεταγραφικά "μπαμ" που θα εκτοξεύσουν τον Ολυμπιακό ένα σκαλί παραπάνω απ' ότι είναι τώρα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο