Facebook Pixel Δεν το κουνάει από τη Μονακό ο Ζαρντίμ...
| 2015-05-12 19:54:00

Δεν το κουνάει από τη Μονακό ο Ζαρντίμ...

Δεν το κουνάει από τη Μονακό ο Ζαρντίμ...

Η εξαιρετική φετινή πορεία στο Champions League της Μονακό πιστώνεται φυσικά (και) στον Πορτογάλο τεχνικό, με την ομάδα του πριγκιπάτου να ανταμείβει με νέο συμβόλαιο τον παλιό προπονητή του Ολυμπιακού...

Οι διοικούντες της ομάδας του Πριγκιπάτου είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τα όσα έχει καταφέρει ο Πορτογάλος προπονητής από τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της και τον αντάμειψαν με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Συγκεκριμένα, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν οδήγησε τους Μονεγάσκους έως τα προημιτελικά του Champions League, όπου αποκλείστηκε από την Γιουβέντους, ενώ στην Ligue1 βρίσκεται στην 3η θέση, που δίνει εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μέσω των πλέι οφ.

Ο Πορτογάλος μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να επεκτείνω την συνεργασία μου με την Μονακό. Πρόκειται για μια ένδειξη εμπιστοσύνης από την διοίκηση. Δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτή τη σεζόν για να παρουσιάσουμε κάτι νέο και είμαι σίγουρος πως τα καλύτερα είναι μπροστά. Είναι πολλά νέα παιδιά που έχουν ποιότητα, πρέπει να χτίσουμε πάνω τους όπως κάνουμε από αυτή την χρονιά. Το κλαμπ έχει φιλοδοξίες, όπως κι εγώ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags