Facebook Pixel Πόσα αυτόγραφα υπέγραψε ο Πέτριτς;
| 2015-05-14 16:32:00

Πόσα αυτόγραφα υπέγραψε ο Πέτριτς;

Πόσα αυτόγραφα υπέγραψε ο Πέτριτς;

Ο Μλάντεν Πέτριτς παραχώρησε συνέντευξη στην ελβετική ιστοσελίδα "bazonline.ch" και αναφέρθηκε στους λόγους που τον κράτησαν στον Παναθηναϊκό, αλλά και τους στόχους του

Ο Μλάντεν Πέτριτς εξήγησε μεταξύ άλλων ότι σημαντικό ρόλο στην ανανέωση του συμβολαίου του έπαιξε το γεγονός ότι η οικογένειά του είναι ευτυχισμένη στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων είπε:
«Οι Έλληνες αγαπούν το ποδόσφαιρο. Στις 10 μέρες που ακολούθησαν το φετινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έβγαλα περισσότερες φωτογραφίες με οπαδούς από ότι την υπόλοιπη σεζόν», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτριτς για το πώς είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Σε ότι αφορά την κρίση, τόνισε: «Όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε όλο και περισσότερο ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι καλά».

Για τα χρέη ομάδων στην Ελλάδα, σχολίασε: «Ακούω συνεχώς άλλους ελληνικού συλλόγους που έχουν πρόβλημα με τα οικονομικά τους. Το ζήτημα δεν είναι τι συμβαίνει τώρα αλλά τι θα γίνει. Ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση με το Grexit, θα διαμορφωθούν και τα δεδομένα στη χώρα».

Σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του και το πόσο ρόλο έπαιξε το κλίμα στην Ελλάδα: «Όπου είναι καλά η οικογένειά μου, είμαι και εγώ. Το να είσαι παιδί στην Ελλάδα είναι κάτι εκπληκτικό. Το απόγευμα που έχει μειωθεί η ζέστη, όλα τα παιδιά πάνε στα γήπεδα και στις αλάνες και παίζουν μέχρι αργά όσο οι γονείς συζητούν μεταξύ τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags