Αναλυτικά, όσα είπε:

«Σαν Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή στα πλέι οφ το μόνο αποτέλεσμα είναι η πρώτη θέση, ώστε να πάμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα».

Στο σημερινό παιχνίδι ο Ατρόμητος έπαιξε αρκετά αμυντικά και όσο είχαμε μπάλα δεν είχαμε πρόβλημα στην άμυνα, κυκλοφορούσαμε πολύ καλά την μπάλα, αλλά δε βρίσκαμε τους σωστούς χώρους. Ξέραμε ότι όσο περνά η ώρα ο Ατρόμητος θα κουραστεί κι επειδή εμείς είμαστε πολύ καλά δουλεμένοι, ξέραμε ότι το γκολ θα έρθει αργά ή γρήγορα. Όπως και έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Ατρόμητος κουράστηκε και βρήκαμε τους χώρους για την αντίπαλη εστία».

Για το ότι οι «πράσινοι» έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους:
«Σωστά, είναι πολύ σημαντικό μια τέτοια εποχή που η κούραση μετά από μια γεμάτη χρονιά είναι μεγάλη. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε πειθαρχημένοι, αυτοσυγκεντρωμένοι, έχουμε σχέδιο, πλάνο και το αποδεικνύουμε ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρώτο φαβορί στα πλέι οφ:
«Έχουμε παίξει δύο παιχνίδια, έχουμε άλλα τέσσερα, τα οποία κακά τα ψέμα είναι πολύ σημαντικά. Πρέπει να πάρουμε την πρώτη θέση κι αν δεν την εξασφαλίσουμε δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε λίγο. Φυσικά και δεν έχει τελειώσει κάτι, αν έχουμε αυτή την εικόνα στο γήπεδο θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την προσωπική του κατάσταση:
«Το πιο σημαντικό είναι ότι όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό ευελπιστούσα ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά απ' ότι εξελίχθηκαν. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο και τη ζωή δεν έρχονται όλα όπως θέλουμε. Αποφάσισα να πάω δανεικός για περισσότερο χρόνο συμμετοχής, δεν τα κατάφερα, αλλά νομίζω ότι όσο μου δίνεται εμπιστοσύνη, όπου μόνο εδώ θα έβρισκα, νομίζω ότι κι εγώ μπορώ να αποδείξω ότι παίζω καλά και ότι είμαι εδώ και όλα αυτά που λέγονται δεν ισχύουν».