Facebook Pixel Αρπάζουν Καρίγιο από τον Ολυμπιακό!
| 2015-05-27 17:25:00

Αρπάζουν Καρίγιο από τον Ολυμπιακό!

Αρπάζουν Καρίγιο από τον Ολυμπιακό!

Ποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα έχει μπει στο κόλπο για τον Γκουίντο Καρίγιο και μάλιστα ως φαβορί για την απόκτησή του;

Το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε πως έχει καταθέσει πρόταση στην Εστουδιάντες για τον Καρίγιο, με τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή να κάνουν λόγο για προσφορά 6,5 εκατομμυρίων ευρώ από τους Πειραιώτες.

Σήμερα, όμως, ήρθε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "ole.com.ar" να βάλει στο κόλπο και μάλιστα πολύ ζεστά την Ίντερ, η οποία παρουσιάζεται ως φαβορί για την απόκτηση του 24χρονου άσου.

Όλα αυτά πάντως, χωρίς να γίνεται αναφορά σε νούμερα, με την υποσημείωση πως οι απαιτήσεις της Εστουντιάντες παραμένουν στα 9 εκατομμύρια ευρώ (10 εκ. δολάρια).

"Πέρυσι, η Ντόρτμουντ δεν μπόρεσε να συμφωνήσει στα χρήματα της μεταγραφής. Και σήμερα, η Ρίβερ με τον Ολυμπιακό ήταν οι ομάδες που προσέγγισαν αυτούς τους αριθμούς. Έδωσαν 6 εκατομμύρια δολάρια, αλλά η προσφορά απορρίφθηκε, καθώς οι "φοιτητές" θέλουν 4 περισσότερα. Η ελληνική ομάδα προσέφερε 7 εκατομμύρια δολάρια, συν τον Φράνκο Χάρα. Αλλά ούτε αυτή η προσφορά φάνηκε να πείθει την Εστουντιάντες.

Και τώρα ο Βερόν αναγνώρισε πως υπάρχει κι άλλη ομάδα στη λίστα των ενδιαφερόμενων: Είναι η Ίντερ της Ιταλίας. Ο Μαντσίνι, τεχνικός των Μιλανέζων, είναι ικανοποιημένος με τα όσα έχει δει από τον Γκουίντο και οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ είναι καλές, στοιχείο που μπορεί να δώσει προτεραιότητα στην Ίντερ.

Να πάει στους "νερατζούρι"; Είναι μια πιθανότητα. Για τώρα, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Καρίγιο περνάει τις τελευταίες του στιγμές με τη φανέλα της ομάδας", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags