Ο Γιώργος Σαββίδης έχει αναβαθμιστεί τους τελευταίους μήνες στον ΠΑΟΚ και καθημερινά αναλαμβάνει συνεχώς και μεγαλύτερες πρωτοβουλίες σχετικά με τον σύλλογο, καθώς στόχος του πατέρα του, είναι μάλλον να γίνει αυτός προσεχώς του No1 στην ΠΑΕ.

Η καριέρα του πάντως δεν έχει ξεκινήσει και πολύ καλά στην Τούμπα, αφού η ομάδα αγωνιστικά πάει από το κακό στο χειρότερο και γι΄ αυτό υπάρχει έντονη κριτική προς τη διοίκηση (προς τον πατέρα του κυρίως) τόσο από τους δημοσιογράφους όσο και από τον κόσμο.

Ο Γιώργος Σαββίδης ωστόσο δε δείχνει να ...μασάει και φαίνεται αποφασισμένος να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή. Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα ακούγονται στην Τούμπα, το φετινό καλοκαίρι θα είναι 24 ώρες δίπλα στην ομάδα!

Το μικρό αφεντικό λοιπόν του Δικεφάλου δεν ασχολείται με τα όσα γράφονται και λέγονται δεξιά κι αριστερά και αυτό φρόντισε να δείξει και χθες, όταν στη φωτογραφία της παρουσίασης του Φρανκ Άρνεσεν, φόρεσε μία μπλούζα που έγραφε τη λέξη "ασταμάτητος"!

Ήταν τυχαίο ή μήπως έστειλε κάποιο μήνυμα; Πολλοί θεωρούν πως ήταν το δεύτερο και το συνδέουν με το σχόλιο του στα social media αργά το βράδυ, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

"Χάσαμε τη μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Θα τα πούμε όλοι του χρόνου", ανέφερε στη λεζάντα ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, συνοδεύοντας τη φωτογραφία του με το νέο αθλητικό διευθυντή, Φρανκ Άρνεσεν...

ΒΟΜΒΑ ΠΑΟΚ για τη θέση του προπονητή! Ποιο βαρύ όνομα παίζει πολύ δυνατά; Η απάντηση ΕΔΩ